2777
2789
عنوان

برداشتن خال صورت

638 بازدید | 44 پست

خانما شنیدم ک اگه خال صورتو بر داری جاش ی فرورفتگی یا ی سیاهی میمونه این راسته اگه اره ک بعدا جاش میره یا ن

بعد ی سوال دیگه تمام کارو تو ی جلسه انجام میشه یا چن جلسه

There is GOD💚💚💚   ..                                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خیلی ریز و سطحی باشه خوبه خوب میشه اگه بزرگتر باشه گود میشه 

معمولا اونایی که بزرگتر و عمیقترن دوباره برمیگرده و سه یا چهار بار نیاز به سوزوندن داره

توی یه جلسه انجام میدن هرچندتا که بخوای بسوزونی 

اصلا درد نداره 

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
اگه خیلی ریز و سطحی باشه خوبه خوب میشه اگه بزرگتر باشه گود میشه  معمولا اونایی که بزرگتر و عمی ...

اوهوم ممنون 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

خواهرم انجام داد جاشم نموند خودش یه پماد بهت میده بعد از لیزر استفاده کنی ولی خالش بعد یه سال دوباره داره برمیگرده بهشم گفتم باز بره لیزر کنه قبل از اینکه بزرگتر بشه ولی نمیخواد بره برا خالای بزرگ بهترین کار جراحیع که ریشه کن شه

خواهرم انجام داد جاشم نموند خودش یه پماد بهت میده بعد از لیزر استفاده کنی ولی خالش بعد یه سال دوباره ...

خال برجسته کوچیک چی اونو نمیدونی چجوری میشه اینجا همه درمورد خال سطحی بام اطلاعات دادن

There is GOD💚💚💚   ..