2777
2789
بچه ها خیلی به ندرت ازدواج مجدد خانومها موفق میشن قبول دارین؟

نه باو من هر چی دیدم موفق حالا هر چقدرم ظاهرا خوشبخت باشن  لابد واقعیه که باهم میمونن

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دلم خوش شه 

دوتا که نه. ولی یه خانمه رو میشناسم با چهارتا بچه ازدواج کرده و خوشبخته و شوهرش و بچه ها با هم خیلی خوبن. دلت بشتر خوش بشه حالا. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
اگه تصمیمت قطعبه جدا نشو نزار مث من بشه دوتا

من از بعد بچه م تصمیمم قطعی بود و نگذاشتم بشن دوتا

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
اگ بچه پیشت نباشه و خودت قصد ازدواج مجدد داشته باشی چرا ک نه  بهترین ها میان سراغت بستگی به شر ...

به نظر شما چرا مطلقه ها و بیوه ها زودتر ازدواج میکنن؟ یکی دیگه هم همین حرفو زد

بله دخت همسایمون دو تا بچه داشت یکی دختر که 12 ساله ویکی پسر7 ساله همسرش خیلی بهش اذیت میکرد نمیزاشت جای بره میگفت بای همیشه چادر بپوشی این خلاصه میگفت که تو دادگاه افتاد به پاهام گفت نرو ولی اخر طلاق گرفت الانم که با یه مرد ازدواج کرد که دو تاشونم زنجانین ولی بخاطر کار شوهرش اوایل رفتن شمال بعد الانم حدود یه ماه میشه کوچ کردن زنجان پچه هاشم پدرشون نمیزاره بره خونه مامانش بچه هاشو ببینه بخاطر اکن برادرش میره بچه هاشو میاره یک یا دو هفته میمونن بعد میرن الان دیگه زنه دیگه داره جوون تر میشه دیگه الان کلا با مانتو چیزینا میگرده