نه عزیزم واقعت ها رو ببین اگر رو در رو هم دیدی چنین آدمی رو باز نگاهت به خودت باشه دقت کن داری چیکار میکنی با این حرفا هم خودتو گول نزن هر کس شرایط خودشو داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه بپرسم چرا وقتی اونقدر ازدواج باعث رنجتون شده هنوز طلاق نگرفته دوباره به ازدواج فکر میکنید چرا یه مدت به خودت فرصت نمیدی مگه همه چی تو ازدواج خلاصه میشه بچه ها تو بگیر برو سر کار و بزرگشون کن و لذتشونو ببر میدونی چرا میگم همکار خواهرم با دو تا بچه طلاق گرفت بعد رفت سر کار خونه ماشین خوب همه چی خرید یه زندگی عالی تا اینکه رییسشون پارسال ازش خواستگاری کرد یه مرد بسیار خوب و موقر سریع ازدواج کردن ولی 2 ماه پیش طلاق گرفتن چون مرده بر خلاف ظاهر موجهش یه خیانتکار حرفه ای بود و الان خیلی پشیمونه میگه من بهترین زندگیو با بچه هام داشتم به تنهایی چرا تن به یه ازدواج دیگه دادم