2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری درست میکنی؟

همسرم درست میکنه پیازُ ریز رنده میکنه فکر کنم فقط نمک میزنه توو گوشت بعد اندازه کف دست پهنش میکنه توی تابه چند قطره روغن میریزه و با شعله ی زیاد دو طرفشُ سرخ میکنه منم همزمان توی یه تابه ی کوچیک بدون روغن پنیرپیتزا میریزم و هم میزنم تا آب بشه از قبل لای نون باگت مایونز بزن گوشتُ بذار و پنیرم بریز رووش خیارشور و گوجه و کاهوتم از قبل آماده باشه بذار لای نون و نوش جان کن خوشمزه و سالم 

همسره من عااااااالی درست میکنه امیدوارم شمام موفق بشی

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
دستور سمبوسه و اسنک میتونی بزاری عزیزم؟

عزیزم سلیقه ایه، ماهرچی بنظرمون خوشمزه باشه میریزیم😊 مثلا پیازقارچ فلفل دلمه تفت میدیم مرغ پخته شده ریش ریش میکنیم پنیرپیتزا همه اینارو قاطی میکنی بعد داخل نون تُست میزاری، در ساندویچ سازو میبندی اسنک درست میشه. سمبوسه هم همینه فقط بجای نون تست نون لواشه و داخل روغن سرخ میکنی، خیلیا سیب زمینی و سوسیس کالباس میریزن هرچی بنظرت خوشمزه ست همونو بریز

❤️

همبرگر خونگي  سوسيس بندري ساندويچ هاي هايدا مرغ سوخاري پياز سوخاري قارچ سوخاري ...

اون زردا پنیره؟

من میمیرررررم برای پنیر😍😍😍😍😍😍

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
همسرم درست میکنه پیازُ ریز رنده میکنه فکر کنم فقط نمک میزنه توو گوشت بعد اندازه کف دست پهنش میکنه تو ...

من عاشق پنیرم حتما درستش میکنم

فقط گوشت چرخ کرده یا نه؟

عزیزم سلیقه ایه، ماهرچی بنظرمون خوشمزه باشه میریزیم😊 مثلا پیازقارچ فلفل دلمه تفت میدیم مرغ پخته شده ...

مرسی عزیزم هر چند وقت یه بار من ویار پنیر پیتزا میکنم ایندفعه درست میکنم حتما 

من عاشق پنیرم حتما درستش میکنم فقط گوشت چرخ کرده یا نه؟

بله چرخ کرده 

منم دقیقا یه دنیا پنیر میریزم تووش آخرشم میگم وای الان رگای قلبم بسته میشه سکته میکنم😬😂

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
مرسی عزیزم هر چند وقت یه بار من ویار پنیر پیتزا میکنم ایندفعه درست میکنم حتما 

خواهش میکنم گلم  منم عااااشق پنیرپیتزاهستم حتی تواملتم میریزم.

یه املت میگم درست کن انگارداری پیتزا میخوری😀

پیاز فلفل دلمه قارچ سرخ کن،گوجه خوردکن درشو بزار گوجه ها که اب انداخت بزار ابش کشیده بشه بعد تخم مرغ ک زدی دو دیقه مونده زیرشو خاموش کنی روی املت رو پر پنیر کن در بزار زیرشو کم کن دودیقه بمونه بعد بخور😍

❤️