2777
2789

دخترم  بزاق  دهانش  زیاد  میشه   کمی  شیر  میاد  دهنش  دلپیچه  داره  زور میزنه   علایم  رفلاکسی  همش  

باید  چیکار  کنم؟ 

دکتر  خوب  هم اگه تهران  سراغ  دارید  بگید

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

سلام نگرانی نداره فقط به جای هر نوبت نیم ساعت شیر بدی دفعات بیشترش کن زمان وکمتر سینه تو داشته باش میزان شیر کمتر بره تو معدش اب دهانشم چیزی نیست  سعی کن تو بغلت یکم سرشو بالا بگیره حالت خوابیده شیر نده باد گلو هم یادت نره پشتشو ماساژ بده

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران دکتر بهروز مقدادی دارو هیچی نمیدی بهش؟ شیر خشکیه؟

آره  شیر خشکیه  دارو  نمیدم  تازه  فهمیدم  این  علایم  رفلاکسه  کلافه  ام  به خدا  نمیدونم  چیکار  کنم 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
سلام نگرانی نداره فقط به جای هر نوبت نیم ساعت شیر بدی دفعات بیشترش کن زمان وکمتر سینه تو داشته باش م ...

یعنی  احتیاج  به دارو  نیست؟ شیر خشکی  هست  

یعنی  احتیاج  به دارو  نیست؟ شیر خشکی  هست  

چند وقتشه فکر نکنم دارو بخواد  بخاطر حجم زیاد شیره معدش برمی گردونه ولی اگه بیش از دو روز زور می زنه شکمش کار نمی کنه ببرش دکتر 

آره  شیر خشکیه  دارو  نمیدم  تازه  فهمیدم  این  علایم  رفلاک ...

نگران نباش. دختر منم رفلاکس داشت با عوض کردن شیرش و دارو کنترل شده . الان ۱۰ ماهشه. 

ببر دکتر هم مطمئن بشی رفلاکسه و هم دارو اگه لازم شد بدی

چند وقتشه؟

چند وقتشه فکر نکنم دارو بخواد  بخاطر حجم زیاد شیره معدش برمی گردونه ولی اگه بیش از دو روز زور م ...

هفته  دیگه  میشه  دو ماهه  شکمش  خوب کار  میکنه دلپیچه  داره  و بزاق  دهنش  تو  خواب  میزنه  گلوش زور  میزنه 

نگران نباش. دختر منم رفلاکس داشت با عوض کردن شیرش و دارو کنترل شده . الان ۱۰ ماهشه.  ببر دکتر ...

دوماهشه دکتر  مقدادی  راحت  وقت میده  شما  پیش  ایشون  بردین؟ 

همیشه  بالا نمیاره  فقط  انگار  آب دهانش  زیاد  میشه  میزنه  گلوش  دلپیچه  داره  زور  میزنه   

هفته  دیگه  میشه  دو ماهه  شکمش  خوب کار  میکنه دلپیچه  داره &nbs ...

ببرش دکتر نوزاد در این سن هر علائمی که متوجش نمی شی چه بهتر بره دکتر اگه تو خواب شیر بالا می اره به پشت نخوابون که خدای نکرده شیر برگرده تو حلق وبینیش خفه بشه 

دوماهشه دکتر  مقدادی  راحت  وقت میده  شما  پیش  ایشون  بردین؟&nbs ...

من تهران نیستم عزیزم. تلفنی راهنمایی ازش میگرفتم خیلی خوب بود

شبا ۱۲ به بعد از سایت دکتر تو نوبت میتونی بگیری. نهایت ۱ماهه نوبت میده.

اوج رفلاکس  ۳ و ۴ ماهگیه. که شیر نمیخورن دیگه. تا اون موقع سعی کن کنترلش کنی 

به مرورم کلا بهتر میشن.

من خیلییی سختی کشیدم تا خوب شد دخترم. هنوزم دارو میخوره 

فوق العاده بیقرار بود 🤦‍♀️