2777
2789
عنوان

بی بی چک قبل موعد ...کمممک

275 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی بوده یه هفته قبل پریود بی بی چکش منفی باشه ولی موعد پری یا بعدش بزنه مثبت باشه؟

من جمعه روز پریودمه امروز گذاشتم دریغ از یه هاله میدونم زود گذاشتم ولی نا امیدم کرد ..کلی اعصابم خورد شد ..

علائمم ندارم یعنی قبلا درد درد و ترشحاتم این موقع زیاد بود ولی الان اصلللللا نه دل درد دارم نه ترشح ..

کمممک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ که من برعکس شما هستم هیچ وقت قبل از پری دلدرد و کمر درد نمیگرفتم اگه هم بود حداقل دو سه روز قبلش اما الان یه هفته بیشتر هست که دلدرد و کمر درد امونم رو بریده فقط دعا میکنم پری نشم این ماه اقدام کردم منم بی بی چک گرفتم منتظرم تا جمعه دووم بیارم و بعدش بزنم

خوب وقتی خودت میدونی زوده چرا زودتر از موئد بی بی زدی؟

به مامانم گفتم بگیره ..بعد وسوسه شدم امتحانش کنم ..

اینجا خیلی ها میگن یه هفته قبل از موعد هاله انداخته آخه

اخ که من برعکس شما هستم هیچ وقت قبل از پری دلدرد و کمر درد نمیگرفتم اگه هم بود حداقل دو سه روز قبلش ...

پس موعدمون با همه .. خدا کنه حامله باشیم هردومون

به حق این شبهای عزیز ...

بهم خبر بده بی بی گذاشتی ..

من الان فقط پایین شکمم خطی از بالا به پایین تیر میکشه ..

هفته های پیش تخمدونام این موقع ها تخمدون هام درد میگرفت

منم دوروزه پريودم اما اصلا درد پريودي ندارم خونريزيمم كمه

ببین اگه هفت روز کامل نبود برو آزمایش بده شاید خونریزی لانه گزینیه..نباید از سه روز بیشتر باشه اگه بیشتر بود پریوده

انشاالله . من دل و کمرم خیلی درد میکنه . خیلی غصه دارم

غصه نخور به بارداری فکر کن و روزهای خوبش ..

به جاش رویای بارداری تو سرت باشه ..

غصه و ناراحتی واقعا هم روحت رو داغون میکنه هم جسمت رو ..

البته خودم از صبح دارم همش پاچه میگیرم😕