2777
2789
عنوان

می خوام SMSبدم یه لحطه بیاین

1580 بازدید | 42 پست

سلام همونیم که شوهرش ساکتو خشک بود . خیییلی از بچه ها گفتن چرا یه حرکتی نمی زنی و تنبلی می کنی😅 منم به حرفتون دارم گوش می کنم می خوام اس بدم بهش . یه لطفی به من بکنین هر چی فک می کنین خوبه چه خنده دار چه عاشقانه چه معمولی چند تام شد خوبه🌹بگین براش بدم😘 از نتیجشم اسکرین میزارم

بچه ها یه چند تا برام داده بودنا ولی گمشون کردم میگردم نیستن😭

بدگهر با کسی وفا نکند     /    اصل بددر خطا خطا نکند

دوست داشتنت نه خیالِ...

نه آرزو..!

تنها، قصه ی درازییه که پایان نداره..

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست داشتنت نه خیالِ... نه آرزو..! تنها، قصه ی درازییه که پایان نداره..

البته مطمعنم شوهرت معنیش رو نمیفهمه . فوقش بگه ارزو کیه؟؟؟

اشاره ب متن حرف زدنتون تو تاپیکای قبل

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
سلام عزیزدلم 😍دلتنگت بودم 

مرسی عزیزم منم😘😘

می خوام اس بدم چی بدم؟

اگه بچه های دیگه ای که کمک میکردنم میشناسی صداشون میکنی؟

بدگهر با کسی وفا نکند     /    اصل بددر خطا خطا نکند

سلام عزیزم

دیروز بهت گفتم من یه ذره مثل همسر شما هستم

تاپیک قبلیتو الان دیدم. به نظر کار خوبی نکردی که بهش نگفتی جریان تست چیه. ادمای تیپ همسر شما متوجه میشن داری چیکار میکنی و کلی ناراحت میشن. ممکنه خیلی به روت نیارن ولی با این تیپ ادمها باید صادق بودن. چون خودشونم این جورین. هیچ وقت سعی نمیکنن به قول بعضیا تو روابطشون سیاست به خرج بدن. و بدشون میاد کسی اینطوری رفتار کنه

در مورد sms هم بهتون پیشنهاد اینه یه جمله از صمیم قلبتون بنویسید. اینکه کسی بهتون چیزی بگه یا از جایی متنی کپی کنید احتمالا براشون خوشایند نیست. مخصوصا اگه اون جمله رو قبلا دیده باشه جایی

😊برو ببینیم چه میکنی خانم پر انرژی😘

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
اس ام اس بده دلم هواتو كرده😊 يكم از كارايي كه امروز كردي بهش بگو صميمي حرف بزن خودت بهتر ميدوني

به نظر منم این خیلی خوبه👍

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
مرسی عزیزم منم😘😘 می خوام اس بدم چی بدم؟ اگه بچه های دیگه ای که کمک میکردنم میشناسی صداشون میکنی؟

نه بچه هارو یادم نیس؛ من زیاد از جملات اماده و متنا خوشم نمیاد بنظرم بگی روزا که نیس دلتنگشی و منتظر اومدنش و یا خیلی دوسش داری و اینا بهتره 😍😍😘😘

البته میگم که نظر من اینه بازم شاید بقیه متنای قشنگی بدن 😚