2777
2789
عنوان

خسته شدم از اصرارهای دیگران برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 20 پست

خیلی دعا کنید برام، خواهرم می‌گفت یکی از آشناها که البته به منم نگفت کی بوده، حرفی زده که مامانم اشکش در اومده ، من ی مدت نامزد داشتم قبل از ازدواج اما خوشم نیومد ازش به هم زدم، به مامانم گفتن لابد آه اون گرفته که دخترت نازا شده!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دوازده ساله با همسرمم و بچه نمیخوام 

خییییلی بهم گیر میدادن که بیار 

اوایل بهونه میاوردم درس دارم تا اینکه یه روز خیلی رک گفتم از بچه ها خوشم نمیاد 

گفتن مگه میشه تو زندگی بچه نباشه ؟

گفتم من میکنم که بشه 

از همه بدتر فامیل همسرم بودن که بهشون گفتم اگه خیلی دوس دارن خودشون بیارن و این بحث ادامه پیدا کنه قطع رابطه میکنم و کردم 

الان چنان خودشونو جمع کردن که هیچ سوالی نمیپرسن ، منم سرسنگین سالی یه بار از دور سلام میکنم فقط

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا من 12 روزه عروسی کردم هرکی میبینه میگه حالا 10 سال بچه نیاریاااا چون شوهرم 23 سالشه 😐

حالا بچه دار که بشی باحرفاشون دیوونه ات میکنن

چه قدر زوود! حالا میخواستی چیکار! هول بودید! و...

منکه انقدر حرف شنیدم دیوونه شدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حالا بچه دار که بشی باحرفاشون دیوونه ات میکنن چه قدر زوود! حالا میخواستی چیکار! هول بودید! و... من ...

چرا اینقدر فضولن؟ ماعم از بیرون اینجوریم؟ 

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه
چرا اینقدر فضولن؟ ماعم از بیرون اینجوریم؟ 

والا من سعی میکنم اینجوری نباشم امیدوارم موفق شده باشم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏