2777
2789

سلام ، نزدیک شش ساله ازدواج کردم. از همون اولم بچه میخاستیم ولی نشد. خانواده خودم میدونن که اقدام میکنیم و چقدرم دکتر رفتیم ولی خانواده شوهرم فکر میکنن تازه یک ساله بچه میخایم. تواین مدت همه دکترا گفتن که جفتمون سالمیم و هیچ مشکلی نداریم. پارسال همین موقعا یک حاملگی داشتم که بعد از سقط متوجه شدم چون خونریزی عجیبی داشتم و درد شدیدی هم داشت فرداش که آزمایش دادم فهمیدم باردار بودم سقط شده. نزدیک بیست روز از پریودم رد شده بود ، نمی‌دونم واقعا بارداری بود یا چی! ولی الان ی سال میگذره و خبری نیست. 

من خودم مشکلی ندارم شوهرمم اهل بچه نیست زیاد و میگه هر وقت خدا خواست و اینا ، چون دارم درس میخونم ، ارشدم الان فقط پایان نامه مونده که تموم بشه . خلاصه سرتون رو درد نیارم، اطرافیان دیوونه ام کردن که برو آی یو آی کن! من خودم از وضعیتم زیاد ناراحت نیستم باهاش کنار اومدم ولی دیگران نمی‌ذاره آرامش داشته باشم.😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم همیشه دنبال حرف هستن

الان اولی رو هم بیاری بعدا گیر‌میدن به دومی و سومی و .... مسائل دیگه

ان شاالله هر وقت خاستین خدا بهتون عنایت کنه به حرف مردم توجه نکن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اصلا اصلا از اتفاقایی که در مورد این موضوع میفته براتون مثل دکتر رفتن و اینا برا اونا نگو . هر وقتم کسی پرسید لبخند بزن و خودتا بی خیال نشون بده تا هی نپرسن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگه جوابشونو محترمانه بدی نذاری دخالت كنن بار دومی در كار نیست و همونجا میفهمن نباید فضولی كنن . مثلا بهت پیشنهاد میدن تو چی میگی؟این مهمه. وگرنه مردم همش میگن و میپرسن و فضولن 

كی ازدواج میكنی كی عروسی میگیری كی بچه دار میشی

من خودمم هر كی بهم میگه یه كلمه بهش میگم الان نمیخوام. تمام

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم
کاش میشد آدما اینقدر تو زندگی بقیه سرک نکشن، من خودم تازگیا سعی میکنم از هیچ کس چیزی نپرسم، کی ازدوا ...

من خودم ۳سال پیش زایمان کردم الان هرکس میبینم میگه دیگه نیاری شوهرم میگه بگو به شما چه تومیخوای خرجشونو بدی

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
اگه جوابشونو محترمانه بدی نذاری دخالت كنن بار دومی در كار نیست و همونجا میفهمن نباید فضولی كنن . مثل ...

من هر چی میگم باز همون آش و .‌‌‌... کافیه بفهمم یکی حامله شده، همه نگاه ها میاد سمت من! نگاه کن، یاد بگیر. 😐انگار مثلا من دست خودمه ، یا من بدم میاد بچه دار بشم

کار خوبی می‌کنی. اصلا به حرفشون اهمیت نده و به زندگیت برس.

بزرگ کردن بچه تو شرایط فعلی خیلی سخته. یه آدم تو این وضع و تو این جامعه در معرض خیلی از مشکلات جسمی و روحی هست. من به نظر خودم خیلی آدم باید رو خودش کار کنه و کتاب بخونه و بپرسه و تجربه کسب کنه که بتونه تصمیم بگیره یه آدم دیگه رو وارد این دنیا کنه. درسته بچه شیرینه و میوه دله، ولی بزرگ میشه بالاخره. مادر و پدر باید تا آخر عمر با خنده ش بخندن و با گریه ش گریه کنن. خیلی سخته. خیلی.

حالا من 12 روزه عروسی کردم هرکی میبینه میگه حالا 10 سال بچه نیاریاااا چون شوهرم 23 سالشه 😐

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه