یک حسابی هست نمیدونم مال کدوم بانکه فکر کنم بیمه عمره بچه از اول ب دنیا اومدن میرن حساب باز میکنن به سن هجده سالگی که رسید یک میلیارد بش میدن سالی یه تومن میگیرن
شما هر سال یا هر ماه میتونی پولیو بریزی واسه بیمه سالیانه پولو کلی میدی و لی ماهیانه کم کم میدی بچه های من پارسال بیمه شون کردیم ۶۰۰ سالانه ماهانه ۵۰ میشد بعد هرسال پولو بیشتر میدی همینجوری سال به سال اندوخته میشه تا مثلا ۳۰ سال اینا یه پول کلون واست جمع میشه برات هم میتونی وام بگیری هم میتونی انشالله سلامتی باشه دور از جون مریضیو و عملو اینا رو پرداخت میکنن خوبه بنظرم ارزش داره بهتره از بانکه چون منم میخواستم حساب وا کنم همکار همسرم ببمه ی عمرو پیشنهاد داد دیدم خوبه هم خودم و همسرم و بچه ها بیمه شدیم
من یه تومن وتسه پسرم گذاشتم بانک .اون موقع با اون پول حداقل می شد ۸ گرم طلا خرید. طی یکسال همش ۵۰ تومن اومد روش . و ارزش ۲ گرم طلا شد. پول بانک گذاشتن اشتباه محضه. یا براش طلا بگیر یا بیمه عمر یا یا تو بورس بزاش یه سهام درست درمون براش بگیر
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت