2777
2789
ماه پیش تخمک گذاری داشتم.اما با ۳ روز تاخیر پریود شدم پریودم هم زیاد نبود فقط ۴ روز  از اون‌م ...

خب برو دکتر .دو روز دیگه هم تکرار بتا

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا بچه پسر بتاش پایینه،دختر بالاس،اینکه خارج رحمیه و اینارو سونو باید بگه

آخه ۶۰ برای دو هفته بعده پریود کم نیست؟تازه من پریود هم شدم اول ماه

عجیب نیست؟

من پریود شدم و چون کلومیفن خورده بودم دکتر گفت بتا بده که مثبت شد و خیلی پایین بود اما متاسفانه خارج رحمی بود

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...

عزیزم آن شاءالله که مثبته. 

منم دقیقا مثل شما شدم... 

3 روز تأخیر بعد یه روز خونریزی خیلی خیلی کم و بعد لکه بینی قهوه ای و انگار که تو ترشحات خون قهوه ای هست... 

بی بی هم منفی بود بعد از خشک شدن هاله انداخته

نمیدونم چی به چیه 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
من پریود شدم و چون کلومیفن خورده بودم دکتر گفت بتا بده که مثبت شد و خیلی پایین بود اما متاسفانه خارج ...

منم همینطورم

لتروزول و کلومیفن خوردم

بتات چند بود ؟لکه بینی داشتی؟

بگو بخدا؟تخمک‌گذاریت چه تاریخی از ماه قبل بوده؟

اره بخدا. دوروز بعدش تکرار کردم 

انگار میشد 13 روز بعد از موعدم 140 بود دیگه دکتر گفت مشکلی نیس

3/3 تاریخ پریودم بود

تخمک گذاریم 3/18 ک همون شبم یبار نزدیکی داشتم 

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

منم همینطورم لتروزول و کلومیفن خوردم بتات چند بود ؟لکه بینی داشتی؟

دقیقا روز موعدم که پریود شدم ۱۳ بود و خیلی کند بالا میرفت

بعد از پریودم چند روزی لکه بینی داشتم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...

اون موقع که پریودت کم بود بی بی چک نزدی؟ 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚