لعياخانم مدیر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 عنوان خيلييييى بى حوصله م ! چيكار كنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 39 پست بگيد كه چيكار كنم؟همسرجان كه رفته مأموريت و١٩اُم برميگرده.خونه بابام هم نميتونم برم چون اونا يه شهر ديگه هستن منم يه شهر ديگه كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...! 1398/06/16 | 16:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 دوستی رفیقی نداری باش بری هیئت نه والا.من تازه عروسمنزديك 4ماهه ك ازدواج كردم با همسرم اومديم شيراز و غريبه م كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 برو بیرون عشق و حال بهدخودت برس غذا بیرون سفارش بده بخور. من چون تازه عروسم و دستپختمم تعريفي نداره از هفت روز هفته ،5روزشو غذا سفارش ميدم ديگه حالم از غذاي بيرون بهم ميخوره كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23193 نه والا. من تازه عروسم نزديك 4ماهه ك ازدواج كردم با همسرم اومديم شيراز و غريبه م &nb ... عزیزم با اجازه شوهرت برو اونجا شاهچراغ هست خیلی خوبه .التماس دعا خوشبخت سر بلند باشین
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 یه بالش بردار با یه پتو بگیر تخت بخواب کاری که من نمی تونمممممم😓😓😓😓 نميدونم چرا ولي اصن خوابم نمياد بي طاقت و بي حوصلم فقططططط كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
خشوک عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2054 من چون تازه عروسم و دستپختمم تعريفي نداره از هفت روز هفته ،5روزشو غذا سفارش ميدم ... خوب پس عزیز جان خوشی زده زیر دلت 😂😂😂 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
خشوک عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2054 تنها شبا نمیترسی؟؟: خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 سر کار میری؟ من فرهنگى هستم. فعلا ك تعطيليم كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 بیکاری برای من یع حمد میخوانی؟ خوندم عزيزم كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 خوب پس عزیز جان خوشی زده زیر دلت 😂😂😂 نه والا چ خوشى عزيزم؟ كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 تنها شبا نمیترسی؟؟: لامپا رو خاموش نميكنم! تلويزيونم روشنه تا وقتيكه بيدار ميشم برا نماز صبح كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
خشوک عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2054 نه والا چ خوشى عزيزم؟ عشق دلم غذا که نمیپزی ....شوهرم که نیس ...بچه هم که نداری.....شوخی کردم انشالله زودی شوهرت میاد دور هم شاد باشین خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 تنهای تنهای تنهایی؟ بله. تنهاىِ تنها كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 عشق دلم غذا که نمیپزی ....شوهرم که نیس ...بچه هم که نداری..... شوخی کردم انشالله زودی شوهرت میاد دو ... غذا رو كه بلد نيستم بپزم مجردم بودم دست به سياهُ سفيد نميزدم. يَك تنبلى بودم واسِ خودم:)ولي الان اين تنبليم كار داده دستم كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 عشق دلم غذا که نمیپزی ....شوهرم که نیس ...بچه هم که نداری..... شوخی کردم انشالله زودی شوهرت میاد دو ... تشكر.ان شاءالله شمام هميشه تندرست و شاد باشيد در كنار اعضاى خانوادتون كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!