setare_ مدیر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12185 عنوان وای😢 | مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 32 پست بچه ها این حشره های برنج هستن.سیاهننه تنها تو برنجم، بلکه تو اشپزخونمم افتادن، الان یدونه تو قندونم دیدم، دیشب تو شیرینی دیدم همشو انداختم دور.چیکار کنم شرشون کنده شه کسی راهکاری بلده که قطعی باشه؟خیلی بهش نیاز دارم خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم… 1398/06/16 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
i_mona عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 953 وای فاطی جونم عاشقتم همش داشتم داستان زندگی خودتو بعدشم داداشتتو میخوندم😍💋خیلی دوس داشتنی راستی قدت گفتی بلنده چنده گلم؟ ❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤ ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ❤ ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
setare_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12185 وای فاطی جونم عاشقتم همش داشتم داستان زندگی خودتو بعدشم داداشتتو میخوندم😍💋خیلی دوس داشتنی ر ... فاطی؟ منظورت با منه؟من ستارم عزیز دلم.مرسی لطف داری شما.من قدم ۱۷۵ هستش عزیزم خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
i_mona عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 953 فاطی؟ منظورت با منه؟ من ستارم عزیز دلم. مرسی لطف داری شما. من قدم ۱۷۵ هستش عزیزم اره عزیزم اشتباه شد گلم با خودت بودم😊 ❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤ ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ❤ ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤