2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت،،،😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 51 پست

بگو دلت خیلی واسه زنه اولت تنگه من طلاق بگیرم برم خلاص شم گمشو برو همونو بگیر ای خدا چقد حرص میدن ادموووو

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشعور قدر منو نمیدونه ی روز ک از دستش رفتم میفهمه 

من نمی‌دونم اینا که زن طلاق میدن بعد تعریفشو می‌کنه فازشون چیه بگو اگه خوب بودخوش وخرم زندگیت میکردی عجب ها

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
اره

ببخشیدا خیلی خنگی تو که ازدواج اولته باید رو سرش سوار میشدی چون اون الان تورم طلاق بده باید بره سراغ سومی که اینبار واقعا یه هرزه میدن بهش از خانواده ی درست نمیتونه زن بگیره همیشه اینارو بهش یاداوری کن سوارش شو نزار با حرفاش ازارت بده من شوهرم جلوم از یه زنه غریبه تعریف کنه تیکه تیکش میکنم چه برسه ب شما ک میشینه از زن اولش میگه خدا صبرت بده

واقعا نمیدونم چرا انقدر اعتماد به نفس ندارید, شما ازدواج اولتون هست و اون دوم, چرا اجازه میدید این م ...

دوس ندارم باهاش اختلاف داشته باشم دوس دارم اگه مشکلیم هست با ارامش حل بشه ولی اون همش دادو بیداد میکنه

ببخشیدا خیلی خنگی تو که ازدواج اولته باید رو سرش سوار میشدی چون اون الان تورم طلاق بده باید بره سراغ ...

من قلبم مریضه نمیتونم دادو بیداد کنم اونم ک رعایتمو نمیکنه بخدا اگه بچه نداشتم تو طلاق گرفتن لحظه ای دریغ نمیکردم

دوس ندارم باهاش اختلاف داشته باشم دوس دارم اگه مشکلیم هست با ارامش حل بشه ولی اون همش دادو بیداد میک ...

تا وقتی که شما دوست نداری اون سواستفاده میکنه چن وقته ازد کردی ب نظر بی تجربه میای؟؟؟ 

ی ساله

خب دیگه الان جلوش کوتاه بیای مشکل قلبت حل میشه؟ ن عزیزم بتر هربار که از زن اولش جلوت تعریف میکنه بدتر تپش قلب میگیری .من نمیگم ک طلاق بگیری عاقل باش میگم این چیزارو بهش یاداوری کن بزا ترس از دست دادنتو داشته باشه بفهمه اینبار دیگه جای اشتباه نداره ازارت نده بازم خوددانی 

چی بگم بهش؟

تو دعوا اگه یبار دیگه اون زنو زد ب سرت بهش بگو اگه اولی خیلی خوب بود نگه میداشتی چرا اومدی منو بدبخت کردی خیلیم اذیتم کنی پامیشم میرم جدا میشم ازت من بار اولمه هنوز جا واسه اشتباه دارم ولی تو دیگه از جای خوب نمیتونی زن بگیری همون هرزرو بهت بدن . تو حالت عادیم خیلی ریلکس بشین مثال بزن بگو یکی از فامیلا یا اشناها طفلکی واسه بار دوم طلاق گرفت دیگه جایی بهش زن نمیدن انگشت نما شده تو ضمیرناخوداگاهش نفوذ کن بزا کم کم بره تو سرش