الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشیدا خیلی خنگی تو که ازدواج اولته باید رو سرش سوار میشدی چون اون الان تورم طلاق بده باید بره سراغ سومی که اینبار واقعا یه هرزه میدن بهش از خانواده ی درست نمیتونه زن بگیره همیشه اینارو بهش یاداوری کن سوارش شو نزار با حرفاش ازارت بده من شوهرم جلوم از یه زنه غریبه تعریف کنه تیکه تیکش میکنم چه برسه ب شما ک میشینه از زن اولش میگه خدا صبرت بده
میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه
خب دیگه الان جلوش کوتاه بیای مشکل قلبت حل میشه؟ ن عزیزم بتر هربار که از زن اولش جلوت تعریف میکنه بدتر تپش قلب میگیری .من نمیگم ک طلاق بگیری عاقل باش میگم این چیزارو بهش یاداوری کن بزا ترس از دست دادنتو داشته باشه بفهمه اینبار دیگه جای اشتباه نداره ازارت نده بازم خوددانی
تو دعوا اگه یبار دیگه اون زنو زد ب سرت بهش بگو اگه اولی خیلی خوب بود نگه میداشتی چرا اومدی منو بدبخت کردی خیلیم اذیتم کنی پامیشم میرم جدا میشم ازت من بار اولمه هنوز جا واسه اشتباه دارم ولی تو دیگه از جای خوب نمیتونی زن بگیری همون هرزرو بهت بدن . تو حالت عادیم خیلی ریلکس بشین مثال بزن بگو یکی از فامیلا یا اشناها طفلکی واسه بار دوم طلاق گرفت دیگه جایی بهش زن نمیدن انگشت نما شده تو ضمیرناخوداگاهش نفوذ کن بزا کم کم بره تو سرش