2777
2789

من بامصرف قرص اورژانسی وضدبارداری حامله شدم باچهارتا بچه الان چکارکنم نه مادری دارم ونه خواهر دلسوزی.تکو تنها با۴تا بچه که دوتاشون شیر به شیر شدن چرا اینهمه بدبختم من.هرکاری کردم کلی دارو گیاهی مصرف کردم سقط نشد اصلا نمتونم نگهش دارم شرایطم اصلا خوب نیست خواهشا بهم کمک کنید چکار کنم بااین شرایط سخت وطاقت فرسا.

پایان شب سیاه سپیداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قطعا نمیخوای برو کورتاژ کن 

شما بدبخت نیستی فقط به طور صحیح از روش های جلوگیری استفاده نمیکنی 

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

ماشالله ۴تا داری پنجمی خیلی سخته خداکمکت کنه هم هزینش هم تربیتش و اعصاب میخواد.کاش سر آخریش لوله هاتو میبستی

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

وااااا...

خدا رحمتش رو بهت داده کفران نعمت میکنی؟؟؟

اونها بزرگ میشن بعدا می فهمی چه قدر نامردی در حقشون کردی...

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
به هرکی گفتم قرصی چیزی واسم جور کنه یه جوری طفره رفت هیچکی رو ندارم کمکم کنه.دارم دق میکنم کاش بمیرم ...

پیش دکتر برو قرص و آمپول داره میزنی سقط میشه بادارو گیاهی فایده نداره .کاش بیشتر مواظب بودی

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

کجایی؟ 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
به هرکی گفتم قرصی چیزی واسم جور کنه یه جوری طفره رفت هیچکی رو ندارم کمکم کنه.دارم دق میکنم کاش بمیرم ...

عزیزم میگی هرکاری کردی سقط نشد شاید مصلحت خدا تو موندن این بچه باشه

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@