2777
2789
عنوان

کف کردن بزاق دهان نوزاد دو ماهه

7994 بازدید | 11 پست

دخترم  شنبه میشه  دو ماهه

حدودا  یک هفته ای میشه  بزاق  دهانش  زیاد  میشه  کف میکنه  چند بار تو خواب  میخواسته  دو از جونش  خفه  شه  اینقد  زدم  کمرش  تا نفسش  بالا  اومده 

چرا  یهو  اینطور  شده  کسی  تجربه  داره  راهنماییم  کنه؟ اصلا  احتیاج  به دکتر  هست  یا طبیعی  هست؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
شاید رفلاکس باشه دهان بچهای رفلاکسی کف میکنه

آخه  تازه  اینطور  شده  دارو  هم داره؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
رفلاکس

ببرم  دکتر  یا  طبیعی  هست  خوب  میشه؟ تجربه  ندارم  اولین  بچه  هست 

آخه  تازه  اینطور  شده  دارو  هم داره؟

آره ببرش پیش متخصص.

دختر منم رفلاکسی بود 

سرشو همیشه بالا نگه دار زاویه دار باشه زیر سرش خودت هم هرچیزی که ب گاو مربوط میشه اصلا نخور حتی گوشتشو 

نوشابه و دلستر و پرتقال و انگور هم نخور

این تاپیک بخون . کمکت میکنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/120964/همه-چیز-در-مورد-رفلاکس-معده-در-نوزادانجواب-همه-سوالات

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ببرم  دکتر  یا  طبیعی  هست  خوب  میشه؟ تجربه  ندارم  اولین & ...

پیش متخصص ببر باید دارو بخوره و کلی مراعات غذایی

آره ببرش پیش متخصص. دختر منم رفلاکسی بود  سرشو همیشه بالا نگه دار زاویه دار باشه زیر سرش خودت ...

باشه حتما ولی شیر خشکی  هست  

این تاپیک بخون . کمکت میکنه https://www.ninisite.com/discussion/topic/120964/همه-چیز-در-مورد-رفلاک ...

مرسی  عزیزم