2777
2789

بچه ها بهترین کتابی که خوندین چی بوده بگین   بعد  یا شنیدین  درهرصوزت

و اینکه رمان عاشقانه و از اینا  نباشه

دوریان گری رو دوست داشتم 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب راز و ۴اثر فلورانس خیلی تو زندگی من تاثیر گذاشته

از وقتی این کتاب هارو خوندم همش اتفاقایی خوب تو زندگیم میفته

با راهکار های که این کتاب ها داده

کتاب سینوهه هم خوب بود البته برا علاقه مندان به رشته ی پزشکی.

در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند 

چهار اثر از فلورانس اسکاولشین 

جز از کل 

ملت عشق 

استادان بسیار ، زندگی های بسیار 

شازده کوچولو 

باردیگر شهری که دوست می داشتم 

میشل اوباما شدن 

با مادرم همراه 

برای این لحظه متشکرم 

قاشق چای خوری 

کیمیاگر 

راز داوینچی 

پیرپرنیان اندیش 

دلاور زند 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
راجبع  چیه عزیزم

ببین کتابش مال ۲۰۰ سال پیشه فکر کنم و خیلی معروفه در حدی که ازش فیلم هم ساختن 

فیلم اش درمورد یک مرد جوان خیلی زیبا هست که یه جورایی روحش رو برای جاودانگی میفروشه 

البته فانتزی اینا نیستا که مثلا توش سحر و اینا باشه...یه جو فلسفی داره درواقع و درمورد زیبایی ظاهر و باطن میخواد بگه 

کتاب خیلی خوبیه بخونش و بعد خواستی فیلم اش هم دانلود کن ببین بازیگر فیلم هم خوش قیافه ست 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.