2777
2789

دوستان سلام

من یه سوال دارم کسی می دونه برای مشکل کمر پیش متخصص طب فیزیکی برم بهتره یا متخصص کایروپراکتیک؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم

پیش ارتوپد یا مغز اعصاب برو

اونا میفرستنت فیزیوتراپی و آب درمانی

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
هیچکدوم پیش ارتوپد یا مغز اعصاب برو اونا میفرستنت فیزیوتراپی و آب درمانی

عزیزم ارتوپد رو رفتم فقط آب درمانی داد و گفت یه سری چیزا رو رعایت کنم ولی کاملا خوب نشدم

دیسک خفیف،دوتا از دیسک هام یه مقدار بر آمده و ملتهب شده

ببین من کسانی رو میشناسم که با تخت آمبولانس بردن کایروپراکتیک و با پای خودشون اومدن بیرون، عالیه شک نکن، از عمل هم جلوگیری میکنن

ببین من کسانی رو میشناسم که با تخت آمبولانس بردن کایروپراکتیک و با پای خودشون اومدن بیرون، عالیه شک ...

مرسی گلم

تجربه من برعکسه.همسر من دو سال پیش بهترین فوق تخصص اعصاب رفت وهمراه اون هم کایروپراکتیک رفت وکلی هزینه کرد ودو سال هزینه کرد وهمه بهش می گفتن دیسک داره.از درد کمر نه می تونست بشینه ونه بخوابه نوبت عمل هم گرفت .اما یه بنده خدایی که خدا خیرش بده دکتر شهرام قاسمی رو معرفی کردوایشون تشخیص داد که اصلا نیاز به عمل نداره.به هرکی معرفی کردم راضی بوده.ایشون متخصص طب فیزیکی هستش.یه جلسه پیشش بری ضررنداره.هم جردن مطب داره و هم خ پیروزی جنب پرستار

تجربه من برعکسه.همسر من دو سال پیش بهترین فوق تخصص اعصاب رفت وهمراه اون هم کایروپراکتیک رفت وکلی هزی ...

سلام.شما چطوری از دکتر قاسمی نوبت گرفتید.مامانم زانوشو کمرش درد میکنه ۲هفته ست دارم زنگ میزنم هیچکی جواب نمیده