ب نام خدا
برنج نیم دانه مرغوب ایرانی یک پیمانه
شکر یک و نیم الی دو پیمانه
خلال بادام هرچی بیشتر بهتر
زعفران اونم هر چی بیشتر بهتر
چوب دارچین دو تکه
هل ⇦سبز میگیری میشکافیش دونه هاشو درمیاری میریزی تو مشما با لیوان روش میکوبی ک زیر دندون بیاد ⇦اونم برای ی کیلو برنج ده پانزده تا دونه
گلاب یک استکان
کره برای یک ک برنج ۱۰۰گرم
نشاسته ۲قاشق غذا خوری...
برنجت رو خیس میکنی ی شب تا صبح چوبهای دارچین رو یا مث من تنبل میشماری و میندازی تو برنجی ک خیس کردی(میشماری چون اخرسر ک میخوای درش بیاری جانمونه آبروت بره)یا خ خانمانه نخ میشوری و میبندیشون ب هم اونم با رنجت خیس میدی
برنج خیس خورده رو بریز تو دیگی ک ۳برابر جا داشته باشه...من چشمی آب رو میریزم...برنجت انقدری باید بجوشه ک کامل وا بره.اما له له نشه...
وقتی کامل وا رفت شکر رو لا ب لای برنجت میریزی...
این وسطا زعفرانت رو هم بریز ک دونه های برنجت سفید نباشن...هل نیمکوب رو هم بریز...
دیییییگه از اینجا باید مدام بالا سرش باشی و هم بزنی چون شکر داره وا میره یا میسوزه...کره ات رو هم اضافه میکنی...هم اجازه نمیده بسوزه هم براق میشه هم عطر خوبی میده...
تا وقتی ک یکم آبش کم بشه...آبش ک کم شد خلال بادام رو ک با گلابت خیس دادی میریزی توش و دم کنی میذاری و شعله پخش کن و ی نیم ساعتی دمش میدی...
حالا میرسیم ب نشاسته...من خودم متنفررررم ک شله زرد آب بندازه...برا همین این نشاسته رو میریزم...تفاوتی تو طعمش نمیده و آب نمیندازه و قالبی درمیاد شله زردت...
حالا اگه دوس داشتی نشاسته رو بریزی قبل از بادوم ریختن نشاسته ات رو تو آب سرد بریز و با چنگال هم بزن و کثیفیش رو بگیر و در حالی ک داری تند تند هم میزنی شله زردت رو ب دیگ اضافه کن...هم نزنی گوله میشه ها...اگه تنهایی نمیتونی اینجاش رو حتما کمک بگیر...
بعدشم ک جینگول و پینگولش کن و تزئین و عشششششق و حال...
من خنک دوس دارم شله زرد رو ....بذارش یخچال خننننک کشد بخورش...بذار گلابش بزنه تو دماغت...