2777
2789
برای هشتاد تا ضرف از این کوچواوها

خب عزیزدلم ۱۶تا همون ظرف باید شکر بریزی 

کره و روغن هم باید بریزی 

گلاب و خلال بادام 

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مررسی گلم😍

همون مقدار ی کیلو کافیه عزیزم اونجوری که گفتم شکر بریز شکر رو زود نریزیا آب میندازه بعد دیگه آبش هم بخار نمیشه وقتی قشنگ برنجت لووآب داد بعد عزیزم زعفرانم غلیظ غلیظ درست کن 

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔

ب نام خدا

برنج نیم دانه مرغوب ایرانی یک پیمانه

شکر یک و نیم الی دو پیمانه

خلال بادام هرچی بیشتر بهتر

زعفران اونم هر چی بیشتر بهتر

چوب دارچین دو تکه

هل ⇦سبز میگیری میشکافیش دونه هاشو درمیاری میریزی تو مشما با لیوان روش میکوبی ک زیر دندون بیاد ‌⇦اونم برای ی کیلو برنج ده پانزده تا دونه

گلاب یک استکان

کره برای یک ک برنج ۱۰۰گرم

نشاسته ۲قاشق غذا خوری...

برنجت رو خیس میکنی ی شب تا صبح چوبهای دارچین رو یا مث من تنبل میشماری و میندازی تو برنجی ک خیس کردی(میشماری چون اخرسر ک میخوای درش بیاری جانمونه آبروت بره)یا خ خانمانه نخ میشوری و میبندیشون ب هم اونم با رنجت خیس میدی

برنج خیس خورده رو بریز تو دیگی ک ۳برابر جا داشته باشه...من چشمی آب رو میریزم...برنجت انقدری باید بجوشه ک کامل وا بره.اما له له نشه...

وقتی کامل وا رفت شکر رو لا ب لای برنجت میریزی...

این وسطا زعفرانت رو هم بریز ک دونه های برنجت سفید نباشن...هل نیمکوب رو هم بریز...

دیییییگه از اینجا باید مدام بالا سرش باشی و هم بزنی چون شکر داره وا میره یا میسوزه...کره ات رو هم اضافه میکنی...هم اجازه نمیده بسوزه هم براق میشه هم عطر خوبی میده...

تا وقتی ک یکم آبش کم بشه...آبش ک کم شد خلال بادام رو ک با گلابت خیس دادی میریزی توش و دم کنی میذاری و شعله پخش کن و ی نیم ساعتی دمش میدی...

حالا میرسیم ب نشاسته...من خودم متنفررررم ک شله زرد آب بندازه...برا همین این نشاسته رو میریزم...تفاوتی تو طعمش نمیده و آب نمیندازه و قالبی درمیاد شله زردت...

حالا اگه دوس داشتی نشاسته رو بریزی قبل از بادوم ریختن نشاسته ات رو تو آب سرد بریز و با چنگال هم بزن و کثیفیش رو بگیر و در حالی ک داری تند تند هم میزنی شله زردت رو ب دیگ اضافه کن...هم نزنی گوله میشه ها...اگه تنهایی نمیتونی اینجاش رو حتما کمک بگیر...

بعدشم ک جینگول و پینگولش کن و تزئین و  عشششششق و حال...

من خنک دوس دارم شله زرد رو  ....بذارش یخچال خننننک کشد بخورش...بذار گلابش بزنه تو دماغت...