2777
2789

نظرتونوباتجربیاتتون بگیدلطفاشوهرم اصرارداره بریم چون دوساله قسمت نمیشه برم باهاش.ولی عراقیاراحت بابچه های کوچیک اومده بودن ایران

چند سالشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب بچت داره ک ارومه یا ن بعضی بچه ها خیلی اذیت کنن

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

من رفتم با نوزاد هم اومده بودند ولی مثلا خانم می گفت تو گرما استراحت می کنیم تو هم که حرکت می کنیم بچه گرما زده نشه و خلوت ترم هست...ولی به نظرم سخت چون من مجرد بودم رفتم جا اینا هیچی مشخص نیست 

حالا مجبوری بچه رو ببری ؟ خودتون با همسرتون نمیتونید برین ؟ 

اب و هوای اونجا, حرکت مداوم...همه ی اینا میتونه رو بچه اثر بزاره فقط بحث خستگی بچه نیست که...

بعدش هم اونجا امنیت داره ؟ یکی از اشناهای ما چندسال پیش با بچه رفته بود عراق بعد یه مرده اومد کیف کوچیک بچه رو از دستش گرفت برد 

بچه هم ۳ ساله بود اومد به مامانش گفتن کیفم رو بردن 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

خود امام حسین کمک میکنه بچه هیچیش نمیشه گلم

کالسکه ببر

ولی خب سخته در کل

من خودمو همسرم رفتیم خیییییییییییییلی خوب بود این سفر ولی سختیاشم داشت.امسال دیگ همسرم تنهامیره.ولی خب چون بچت کوچیکه بخوای پوشکشو عوض کنی بشوریش سخته چون اونجا شلوغه دستشوییاشم کثیفه

وای منم میخام برم اگ خدا بخاد.از خوشحالی دارم سکته میکنم .تو تلویزیون هم روضه و نوحه میخونن موهای بدنم سیخ میشه

عاقبت یک شب از شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد/ آن زمان بر من خدای مهربان نام شور انگیز مادر مینهد.