2777
2789
عزیزم متن را بخون. بعد قضاوت کن چه سودی داره بیام دروغ بگم؟اول تاپیک فال زدم نی نی یار حذف کرد مجبور ...

من تو تایپک قبلیت بودم هنوز کامنتات هستتتت 

گفتی بختت وا نشده ۳۵ سالتههه 

وایسادی گریه زاری 

حالا اومدی تاسپک زدی خواهر شوهر عزیزم؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو تایپک قبلیت بودم هنوز کامنتات هستتتت  گفتی بختت وا نشده ۳۵ سالتههه  وایسادی گریه ز ...

هر طور دوست داری حساب کن. یکساعته دارم میگم مجردم گریه و زاری هم راه ننداختم. تاپیک فال زدم نی نی یار حدف کرد اومدم با این عنوان زدم که کسی بیاد جواب بده حالا شما دوست داری پیش خودت کارگاه بازی در بیاری حرفی نیست.

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

خب کسی جواب نداد. دلمم واسه خواهرشوهرم تنگ شده خب

وا

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

عزیزم سلام تو تاپیک یه روز سخت در محل کار گفتی به یکی از ایمه متوسل شدی آدمایی که آنقدر اذیتت میکردن رفتن و ..

ما یه همسایه داریم 

دوتا دختر داره ازدواج کردن نفری دو یا سه بچه دارن 

بعد اینا هر روووووز اینجان هرررووووژ 

بعد کاش می اومدن و میرفتن مینشستن تو خونه 

خدا به سر هیچ کس نیاره 

خیر ندیده ها میان یکیشون می‌ره اون یکی می‌ره اون میاد اون می‌ره سرکوچه جیغ جیغ سر یه بچه اش اون یکی شوهرش میاد 

مثل مور و ملخ میرن و میان 

پههههههن حیاط آن 

خدا لعنتشون کنه 

تمام جیغ و دادهاشون تو خونه ماست 

حرف عادی شون با داد میزنن

خیلللللی فرهنگ پایین 

به کدوم ایمه و چطوری متوسل شم؟ 

چندسال از این وضعیت خستم 

بارها گریه کردم 

فقط دوازده شب گورشون گم می‌کنن دوباره صبح... 😱😱😱

تو رو خدا راه توسلی چیزی بلدی بهم بگو 

برای چنین آدم های  بخدا آدم نیستن انگار از جنگل فرار کردن

عزیزم سلام تو تاپیک یه روز سخت در محل کار گفتی به یکی از ایمه متوسل شدی آدمایی که آنقدر اذیتت میکردن ...

دعای چهاردهم صحیفیه سجادیه را مداومت کنید

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹