2777
2789
عنوان

چی خیلی اذییتتون میکنه تو زندگی مشترک ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔 حس بدیه ... ادمو ذره ذره اب میکنه این حس ... چند روزه خیلی دلم گرفته .. حس بد اینه ک نه حرف زدن ج ...

دقیقا👍👍😥

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
 یه چیزی بپرسم راجع به مردا ؟ یه مردی که ادعاش بشه عاشقته وقتی میدونه چی زنشو ناراحت میکنه چه ...

لبجبازی و تلاش برای اثبات اینکه هرکاری خودش انجام می ده درسته

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!
زورگوییش میخواد منو تغییر بده  نمیتونه بخصوص افکارمو

به خودشون زحمت درک طرف مقابلشونو نمیدن و میخان عوضش مارو عوض کنن ... گاهی ادم شک میکنه ب علاقشون

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

اینکه هرچی میگم بخر میگه به درد نمیخوره هرجا میخوام برم میگه با اژانس برو با اژانس بیا یا برای یه هزار تومنی که بهم میده هزار بار باید جواب پس بدم با اینکه وضع مالیشم خوبه ولی ابن اخلاقشو ترک نمیکنه مثلا برای یه چیز الکی کلی پول میده ولی به من نمیرسه نمیده روانیم کرده 

🌹
اینکه هرچی میگم بخر میگه به درد نمیخوره هرجا میخوام برم میگه با اژانس برو با اژانس بیا یا برای یه هز ...

ای باابا ... میدونه ک با این رفتارش ناراحت میشی ؟ گفتی بهش ؟

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
پس عاشق نیست ... همش ادعاست 

ببینید... درسته که عشق محرکه ضروری ای برای ایجاد یک رابطه است، ولی واقعیت اینه که دوام و  پایداری رابطه مستلزم چیزهای فراتر از عشقه؛ چیزهایی مثل صداقت، احترام، تعهد و ... که همه شون در روبط ما ایرانیا خیلی خیلی کمرنگ شدن چون به مفاهیم واهی ای مثل عشق ابدی و این قبیل خزعبلات چسبیدیم که حتا خودمونم نمی تونیم تعریف دقیقی ازش به خودمون ارائه بدیم.

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!