2777
2789
عنوان

ببینین همکارم چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 64 پست
هههه. من که کلا امشب گیج میزنم.خخخ. وقتی ساعت از چار بگذره همین میشه دیگه یه چیزی میگی نمیدونی چی گف ...

بگذریم حالا اگر حس تو هم به همکارت مثبته

بادا بادا مبارک‌باداااا🌹❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگذریم حالا اگر حس تو هم به همکارت مثبته بادا بادا مبارک‌باداااا🌹❤🌹

همکارم ادم عجیبیه و واقعا حسی نتونستم بش پیدا کنم. با دخترای دیگه خیلی خودمونیه ولی با من به شدت میرغضب. اینه که نتونستم حس بگیرم واقعا. ولی خب یه همچی کاراییم ازش سر زده بهرحال. نمیدونم اگه نشونه امر خیر باشه چی میشه. بعد اخه امر خیر چند سال.؟؟؟؟؟ الان چند ساله همکاریم. 

شاید جالب باشه ولی الانم خواهرشوهرمه و از خون هم تشنه‌ایم ولی اون‌موقع‌ها رفیق بودیم😅

چه جالب. الان مینشستی همه رو ازش میپرسیدی. مثلا نقشه های اون روزشونو واسه ی دیدنت. خخ. داستان جالبی باید باشه

همکارم ادم عجیبیه و واقعا حسی نتونستم بش پیدا کنم. با دخترای دیگه خیلی خودمونیه ولی با من به شدت میر ...

پسرعمه من عاشق یکی از همکاراش بود تو بانک کار می‌کرد اون قسمتی بود که اقساط رو پرداخت میکنن می‌گفت هرماه قسط‌هام رو جلوتر پرداخت می‌کنم و بعضی‌وقتام چندتا قسط رو یه دفعه میدم 

پسرعمم خودش تو دایره بود خلاصه کنم که من بهش گفتم دختره فک میکنه اسکولی دیگه زودتر برو بهش بگو😂

چه جالب. الان مینشستی همه رو ازش میپرسیدی. مثلا نقشه های اون روزشونو واسه ی دیدنت. خخ. داستان ج ...

آره یه‌سری حرف افتاد جاریم گفت مریم من تو رو تا الان با لباس آستین کوتاه ندیده بودم منم گفتم به‌جاش فرزانه من رو در حال مایو پوشیدنم دیده خودش زد زیر خنده 

به شوهرم میگم فرزانه من رو چجوری برلت توصیف کگرد آخه😅

آره یه‌سری حرف افتاد جاریم گفت مریم من تو رو تا الان با لباس آستین کوتاه ندیده بودم منم گفتم به‌جاش ...

چه جالب. حالا واقعا توصیف کرده؟ احتمالا فقط گفته خوبه نگران نباش. روشون که نمیشه جزییاتو بگن تا اون حد

چه جالب. باعث شده قسطاش عقبم نیفته. هه

یه‌بارم بخاطر دیدن اون یه وام گرفته بود ۷۲۰۰ بعد مونده بود ۵و خورده‌ایش حالا خورده یادم نیست بعد دختره گفته بوده دوتا قسط میشه ۵۰۰و خورده‌ای از کل وامتون ۵ و خورده‌ای مونده اینم لارج بازی درآورده گفته تسویه‌ش کن بره 😂 همون روزم امرخیر رو بهش گفته

یه‌بارم بخاطر دیدن اون یه وام گرفته بود ۷۲۰۰ بعد مونده بود ۵و خورده‌ایش حالا خورده یادم نیست بعد دخت ...

هه. خیلی داستانش جالبه. کلی خندیدم نصف شبی. به خاطر دیدن طرف بری زیر وام. اونم الکی. خخخ

گفته موهاش بلنده پوستشم روشنه بعد شوهرمم گفته اینا که معلومه😂

وا. اره دیدم دخترا معمولا میان میگن پوستش فلان بود قدش فلان بود ولی مرد دنبال چیزای بیشتریه. اینا رو که خدشون میبینن خب

هه. خیلی داستانش جالبه. کلی خندیدم نصف شبی. به خاطر دیدن طرف بری زیر وام. اونم الکی. خخخ

من الان برام عادی بود ولی دفعه اول که گفت می‌خواستم بخندم جلو‌اون روم نمیشد صورتم سرخ شده بود 

بچه ساده‌ایه ولی دختره هم خیلی خوشگله ایشالا عقد کنن تموم بشه بره