2777
2789
عنوان

ببینین همکارم چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 64 پست
چه جالب. تجزیه تحلیل ما دخترا یه کم فرق میکنه ولی پسرا یه جوری نیس به نظرت؟ مثلا بگه قیافه و هی ...

دقیقاً پسرا کلاً تو قد و وزن خانما سیر می‌کنن😂ولی ما خانما حتی راجب مدل النگوی مامانشونم میشینیم تجزیه تحلیل می‌کنیم😂❤

دقیقاً پسرا کلاً تو قد و وزن خانما سیر می‌کنن😂ولی ما خانما حتی راجب مدل النگوی مامانشونم میشینیم تج ...

خخخ همینه واقعا. ولی خیلی زشته به نظرم رفقای طرف بیان هیکل دخترو دید بزنن بعدا زنش شد زشت نیس؟ به نظرم غیرتم خوب چیزیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان ما که این اتفاق میوفتاد به خواهره می‌گفتی سینما پارک می‌گفت نه استخر😂❤البته یه‌بار برام پیش ام ...

دقیقا معلوم بوده واسه دید زدن هیکل و سیاهی  و سفیدی و نشونه و خالای روی بدنه.خخ

دقیقا معلوم بوده واسه دید زدن هیکل و سیاهی  و سفیدی و نشونه و خالای روی بدنه.خخ

آره دختره جوری خیره شده بود بهم اگر خودم حس نمی‌کردم قضیه چیه مطمئن میشدم همجنس‌گراس😂❤😅

آره دختره جوری خیره شده بود بهم اگر خودم حس نمی‌کردم قضیه چیه مطمئن میشدم همجنس‌گراس😂❤😅

مامان منم میگه قدیما رسم بوده اینجوری. الان دیگه نه

اما الان نمیدونم واقعا میرن پیش خواهراشون میگن. الان این پسره چیزی گفته پیش خواهرش یا نه. یه جوری میگفت خانم خانما و سلام کرد تعجب کردم

مامان منم میگه قدیما رسم بوده اینجوری. الان دیگه نه اما الان نمیدونم واقعا میرن پیش خواهراشون میگن. ...

صددرصد گفته مطمئن باش

من خیلی قدیمیم نیستما این جریانم مال ۴ سال پیشه😂

صددرصد گفته مطمئن باش من خیلی قدیمیم نیستما این جریانم مال ۴ سال پیشه😂

هههه. من که کلا امشب گیج میزنم.خخخ. وقتی ساعت از چار بگذره همین میشه دیگه یه چیزی میگی نمیدونی چی گفتی. مث الان من. سال و روزارم قاطی کردم. پس الانم هست. چارسال پیش بوده الانم هست دیگه. اما کم