2777
2789

واسه سزارین خوبع؟؟راضی بودین؟لطفا اگه اطلاعی دارین بگین

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد كه ميشي پست در اتاق زايمان به خاطر قدمت بالا و قديمي بودنش دلت رو ميزنه اما وقتي دكتراي كروات زده و متشخص رو ميبيني دلت اروم ميگيره كلا قديمي هست و زياد تميز و شبك نيست اما دكتراي خوبي داره

یکی از دوستام ۳ سال پیش اونجا زایمان کرد سزارین  خییلی راضی بود

آها دوستم میخواد بره گفت بپرسم ببینم چطوریه

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81 
وارد كه ميشي پست در اتاق زايمان به خاطر قدمت بالا و قديمي بودنش دلت رو ميزنه اما وقتي دكتراي كروات ز ...

خودت اونجا بودی؟؟

داداشم اونجا به دنیا اومد😁

چطور زایمان کرد مامانت راضی بود؟؟

چطور زایمان کرد مامانت راضی بود؟؟

بله راضیه

یکی دیگه از فامیلامونم با اینکه مشکل نازایی داشت اونجا زایمان کرد و راضی بود

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست