2777
2789
عنوان

ناباروری

116 بازدید | 12 پست

سلام دوستای عزیز تورو جون عزیزاتون امشب برام دعا کنید خیلی محتاج دعام الان از ته قلبتون برام دعا کنید یا اگه نذری برا علی اصغر امام حسین میدنید بهم بگید.الان ۸ ساله ازدواج کردم شوهرم اسپرم صفره تا حالام پولی درست گیرمون نیومده دکتر درست حسابی بریم فقط دعا کنید برام خدا خودش بهم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا حاجت دلتو بده دامنتو سبز کنه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

انشاالله خدابه حق این شبایییی عزیز خودش بهت یه نی نی خوشگل نسبیت کنه امین

نرگس السادات سابقم گوشیم هنگ کرده برگشت به کارخانه کردم کاربریم ترکیدگی نگین کاربرجدید

میسپارمتون به دستای مهربون خدا ؛ انتظار اومدن نی نیو خوب میفهمم

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

عزیز  دلم  اگه خدا بخاداا   با همون صفرم بچه دار میشین  اگه نخاد   همه چیشم  اکی باشه  نمیشی ...توکل برخدا کن   منم  نزدیک ۷ ساله منتظرم  دارو ای وی اف  نشد که نشد 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

وای خدای من.مامهم مشکل شماروداریم.من توفکراینم خدابهمون بهمی زودیامیده...یعنی نمیده؟؟بفکرچاره باشیم؟؟؟چرااخه...اصلا باورنمیکنم شوهرم اینجوری باشه...امشب خداروب علی اصغرش قسم بدین دست ماروبگیره اصلافکراینک هچوقت رو،بچه رونبینم نمیتونم بکنم.

وای خدای من.مامهم مشکل شماروداریم.من توفکراینم خدابهمون بهمی زودیامیده...یعنی نمیده؟؟بفکرچاره باشیم؟ ...

انشالله بهمون میده برا خدا کار نداره ولییی نمیدونم کی قراره بده 

انشالله بهمون میده برا خدا کار نداره ولییی نمیدونم کی قراره بده 

واقعا وقتی میتونه قدرتشو داره.چرانمیده؟؟یعنی مالایق مادروپدرشدن نیستیم؟؟شوهرم ک چقددلسوزه دست اینواونومیگیره.ولی اصلا تواین فکرنیستم ک هچوقت بچه دارنشم.زیاداسرارنمیکنم بخدا.هرموقع بخادمیده.ولی دلم واقعاشکسته.همه چیزوبااسرارازش گرفتم.