2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم???😖

144 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها

از عصری نمیدونم چرا پهلوهام درد گرفتن تاحدودی دردش شدید بود وبه پشتم میزد،الانم کمرم همچنان تا حدودی شدید درد میکنه،به نظرتون از چی میتونه باشه??😩

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

شاید سرما خورده  یا مثلا آب کم خوردی این چندروز  حدسه مطمئن نیستم

نمیدونم عزیزم فکر نکنم ایناباشه

به نظرت میتونه از کلیه باشه سنگی چیزی مثلا? چون سابقه سنگ دارم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم عزیزم فکر نکنم ایناباشه به نظرت میتونه از کلیه باشه سنگی چیزی مثلا? چون سابقه سنگ دارم

ببین اگه پهلو دردت ادامه داشت ممکنه باشه 

احتمالا دکتر بری برات سونو بنویسه 

ببین اگه پهلو دردت ادامه داشت ممکنه باشه  احتمالا دکتر بری برات سونو بنویسه

مرسی گلم

بیا عزیزم این لینک شون بود  https://www.ninisite.com/discussion/topic/6290442/دلوینت-بخونید?p ...

ممنون عزیزم

دیدم

کارخوبی کرد عکس گذاشت

درباره تاپیک جدیدت فقط خواستم بگم خوب نیس ادم یه چی بگه قفل کنه بره

مشکل خوزستان مگه با اب معدنی و تانکر حل میشه؟؟؟؟؟ هورالعظیم  رو میخوان با اب معدنی پر کنن؟؟؟ تمام دام هاشون داره تلف میشه با تاتکر میخوان جبران کنن اصل ماجرا چیز دیگه ی

یه چی بگو بی ارزه 

سهم خوزستان از کارون و کرخه و دز و جراحی رو باید بدن

یکم فکر کنید درباره شرایط موجود ، بعد نظر بدید

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....