2777
2789
جاری من بی حسی رو انتخاب کرد سه سال پیش سزارین شد،از بعد عمل تا الان کمر درد داره از چند نفر دیگه هم ...

منم كمر دردم سه ماهه سز شدم نمي تونم زياد با ايستم

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

خانما ماما همراه من سرپرستار همون بیمارستانیه که میخوام برم.دکترم بهم معرفیش کرد.به نظرتون اینکه سرپرستار خود بیمارستانه بد نیست؟

اخه ماما همراه به این دلیل گرفتم که اگر بدنم توانایی اوردن طبیعی نداره الکی مجبورم نکنن به طبیعی که بدنم داغون شه.حالا که ماما همراه سرپرستار همون بیمارستانه به نظرتون به نفع بیمارستان منو مجبور به طبیعی نمیکنه؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی ماما همراه گفته هفته 37 بیا شروع معاینه لگنته 

من تعجب کردم.مگه معاینه فقط یکبار نیست؟

اصولیش چند بار معاینست؟من نمیخوام زیاد دست دست بشم

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
منم كمر دردم سه ماهه سز شدم نمي تونم زياد با ايستم

میدونم چی میگی عزیزم چند نفر از فامیلامون که بی حسی شده بودن میگن حتی نمیتونیم خم شیم یا بچه مونو بغل کنیم

جاریم که هر جمعه میبینم میگه چه اشتباهی کردم بی حسی رو انتخاب کردم

میدونم چی میگی عزیزم چند نفر از فامیلامون که بی حسی شده بودن میگن حتی نمیتونیم خم شیم یا بچه مونو بغ ...

من مجبوري سز شدم دخترم سي و سه هفته دنيا اومد الان كمي دولا بمونم ديگه نمي تونم بلند شم

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!