2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ترسیدم.علائمی داره اگه سقط بشه؟

اولش لکه میبینی...اما هر لکه بینی نشانه سقط نیست

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

کمرت دردمیکنع؟؟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

خونریزی و دلدرد و کمر درد هست. من خودم یه بار از رو مبل خیلی بد و یهویی بلند شدم هفته ۹ بودم فرداش افتادم سر لکه بینی. ولی با استراحت و شیافایی که دکترم داده بود خوب شدم. یه بارم همینجور تشک کشیدم یه مقدار سنگین بود دوباره لکه دیدم بعدش. تو هفته ۱۴ هم سر موضوعی اعصابم بهم ریخت و استرس خیلی بدی گرفتم یک هفته لکه بینی داشتم‌‌. ولی با استراحت خوب شدم. حالا بدنا با هم فرق داره. نگران نباش گفتم از تجربیاتم بگم که حواست باشه. ولی ایشالله که واسه شما چیزی نیست طوری نمیشه اگرم لکه دیدی نگران نشو برو پیش دکترت با استراحت و شیاف خوب میشی. اینم بگم من هفته ۵ هنوز نمیدونستم باردارم میرفتم باشگاه فیتنس کار میکردیم. از اون طرفم استخر واسه مسابقات تمرین داشتیم. چیزی هم نشد.

من دو روز پیش سر حرف یکی چند ساعت گریه کردم

شاید باورت نشه ولی لکه دیدم

فک نمی‌کردم انقد حساس باشم

😐

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
چیزی شد بچه؟

امروز نوبت سونوگرافی دارم ببینم چش شده😂

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍