2777
2789

هروقت بیکاریش باشه...ما تنهایی میریم پارکی یا جایی برای دور زدن...

ولی دسته جمعی رفتن رو بیشتر دوست داره ک ما اینجا خانواده هامون نیستن و شهرستانن

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتم من حوصله م سر رفته میگه برا چی بخور بخواب استراحت کن گفتم مگه حیوونم تو الان متاهلی وظیفه ت ...

این خوبه میگه تنهایی برو من میگه کجا بری تنهایی هروقت حوصله داشتم میبرمت چه خبره هرروز گشتن ماهی۲یا ۳بار بسه

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

میگه هروقت بیرون خاستی بگو تا بریم  ولی من نمیگم شاید هفته یار بریم من خودم ترجیح میدم با مامانم یا دوستام برم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

من احساس میکنم همسرم خوش نمیگذره بهش با من بیاد بیرون😐 چون هردفه گفتم پاشو بریم بیرون بهونه اورده ی بار ی ساعت التماسشو میکردم😐سر همین اینجانب فعلا ب غرورش بر خورده است و درخواست بیرون نکرده الان فک کنم دوهفته ای میشه با همسرم نرفتیم بیرون😟😐

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

حسرت به دل موندم یه بار باهم پارک بریم نشد تادم خیابون دربیاییم ومادرشو نیاره..مادرشوهرم جوونه ها45سالشه شوهرو بچه مجردهم داره منظورم اینه پدرشوهرموخواهرشوهرم هستنا ولی هرجابریم زنگ میزنه مامان توام بیا براهمون بیشترمواقع میگم نریم بهترازاینه که حرص بخورم

خدایاشکرت

تو این یه مورد خدارو شکر مشکل ندارم 🙃🙃

همسرم چون زود میاد از سر کار یه چرت میزنه بعد آمادس برا ددر .خیلی وقتا من حوصلشو ندارم.ولی اون پایس .دو کیلو سیب زمینی هم بخواد بخره میگه بیا قدم زنان بریم بگیریم😒😒

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند..طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم