kimili مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 80 عنوان من باید چکار کنم آخه😔 154 بازدید | 10 پست استعداد دوبله و گویندگی دارم ۴ تا صدای مختلف دارم یه مدت هم با یه گروه کار کردم ولی متاسفانه نمیدونم چطوری گوینده بشم😕همه میگن پارتی میخواد وارد شدن به محیط رسمیش نمیدونم از کجا شروع کنم چطوری؟ 1398/06/15 | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
voka عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1528 به حق همین ماه انشالا مشکلت حل بشه انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!
kimili مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 80 به حق همین ماه انشالا مشکلت حل بشه مررررسی❤انشاالله شماهم هرحاجتی داری بهش برسی
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15450 باید کتری کنی شناخته بشی مثلا تو پیجت صداهاتو بزار ...یا برو تو پیج گوینده های معروف و پ بزار و...یسری مسابقاتم هست پیگیری کن برو بالا بشینی تو خونه هیچی درست نمیشه
kimili مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 80 باید کتری کنی شناخته بشی مثلا تو پیجت صداهاتو بزار ... یا برو تو پیج گوینده های معروف و پ بز ... ❤یه دنیا تشکر
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26550 برو صدا سیما یا رادیو اونجا بگو شاید راهنماییت کنن. ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
kimili مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 80 برو صدا سیما یا رادیو اونجا بگو شاید راهنماییت کنن. میگن اونجا رفتن پارتی میخواد😕واسه همین تاحالا مرکز صداسیمای شهرمون نرفتم اما با رادیو های نیمه متمرکز کار کردم اما دوست دارم بتونم بدم صداسیما
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26550 میگن اونجا رفتن پارتی میخواد😕واسه همین تاحالا مرکز صداسیمای شهرمون نرفتم اما با رادیو های نیمه متمر ... برو حالاشاید یه راهی بود ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰