الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خانمهای عزیز راستش من پسرم اردیبهشت ۵سالش میشه،الان فهمیدم ۶هفته باردارم خیلی ناراحت شدم ناشکری نمیخوام بکنم اما ناخواسته بود و توی این شرایط کشور ک این ویروس اومده خیلی نگرانم شوهرمم میگه بندازیمش،شهر غریبی هم هستم کسی و ندارم پیشم امکانات این شهرم در حد صفر میشه راهنماییم کنید از فکر خوابم نمیبره
https://chat.whatsapp.com/GbIoF7WxyZBF67m2diR57g بیاین اینجا با هم باشیم
سلام منو ادد میکنی تو گروهتون؟
اگر بخوام برای خودم بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
م قبول میکنم اما به همسرمم از اون قرصای سقط میدم یا حداقل روغن کرچک که بفهمه حواسشو جمع کنه
تمام مضرات رابطه نباید برا زن باشه،
چون مردا که نمیفهمن زنشون چه زجری میکشه
اگر بخوام برای خودم بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.