2777
2789

سلام پسر شش سالم قراره هفته اینده ببریم برا عمل لوزه، کیا انجام دادن، متخصص گوش و حلق و بینی خوبه یا جراح عمومی، بستری شدن قبل و بعدش چطوریه، درد دارن،،،،

اگر تهرانی ببرش بیمارستان امیراعلم    تخصصی گوش و حلق و بینیه  

پزشکا و جراحاش عالین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

من کوچولو بودم عمل کرده 😂!!گوش حلق بینی بهتره !!بعدش که خیلی درد داره هر بار میخای اب دهنتو فرو ببری یه درد وحشتناک میکشی!!

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من شش سال و نیمشه .اردیبهشت عمل کرد . من متخصص حلق و گوش بردم . برا دخترم لوزه سوم و دوتا لوزه حلقش و کوتر بینی بود . بعد عمل خیلی بیقرار بود .تا سه روز . هیچی نمیخورد جز بستنی آب شده وانیلی و بمرور سوپ و پوره میکس شده 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

دخترم بعد عمل دیگه گلوش چرک نمیکنه .اشتهاش بهتر شده . کلا راضی ام .فقط صبح بیدار شد حتما باید آب بخوره

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

من بردم متخصص گوش و حلق و بینی که جرح هم هستن. عالی عمل کرد لوزه سوم و لوزه های حلقی رو در آورد و کلا از شر عفونت و سرفه های خوب تشدنی پسرم راحت شدیم. البته اگه به عقب برمیگشتم اجازه نمیدادم لوزه های حلقی رو جراحی کنه چون  سخت بود و موقتی هم مشکل خوردن و حرف زدن براش بوجود اومد

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
منم لوزه دارم اگه عمل نکنی چی میشه ؟

دندونا بهم میریزه .فک تغییر میکنه. گوش و گلوت چرک میکنه ‌ برا بچه ها شنوایی دچار مشکل میشه . شبا خرخر میکنن .اشتهاشون کمه .تندتند مریض میشن ......

دخترم بعد عمل دیگه گلوش چرک نمیکنه .اشتهاش بهتر شده . کلا راضی ام .فقط صبح بیدار شد حتما باید آب بخو ...

من تا حالا دو بار بد جوری گلوم عفونت کرده

دخترتون صداش تغییری نکرده؟

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
من بردم متخصص گوش و حلق و بینی که جرح هم هستن. عالی عمل کرد لوزه سوم و لوزه های حلقی رو در آورد و کل ...

اون مشکل  حرف زدن و تغییر صدا یمدته 

من تا حالا دو بار بد جوری گلوم عفونت کرده دخترتون صداش تغییری نکرده؟

نه .اوایل صداش نازک شده بود و تو دماغی حرف میزد . الان مث قبل 

اون مشکل  حرف زدن و تغییر صدا یمدته

آره چند روزی حرف نزد بعدش صداش نازک بود کم کم درست شد. تا یه ماه هم موقع آب خوردن چند قطره آب از بینیش میومد که اونم درست شد

آره چند روزی حرف نزد بعدش صداش نازک بود کم کم درست شد. تا یه ماه هم موقع آب خوردن چند قطره آب از بین ...

دقیقا دختر منم 

منم لوزه دارم اگه عمل نکنی چی میشه ؟

عفونت گوش و حلق و سینوزیت تا همیشه اذیتت میکنه. برای بچه ها تغییرشکل صورت و جلو اومدن فک و کم شنوایی یا ناشنوایی هم علاوه بر اینها هست