2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا من میرفتم دکتر زنان بهم میگفت اصلا با قرص جلوگیری نکن خیلی ضرر داره عوارضش نازاییه..ولی تو گوگل میخوندم میگفت خوبه !!حالا نمیدونم کدومش راست میگه

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
بنظرتون طبیعی جلوگیری کنی بهتره یا با قرص؟من بچم نه ماهشه حالا حالاهم بچه نمیخام،

طبیعی جلوگیری کن من الان سه ساله طبیعی اینکارو میکنم بچه هم ندارم

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

خاهرم ال دی ک میخوره بی نهایت عصبی میشه تمام هورموناش میریزه ب هم تقریبا اطرافیانم ک ال دی مصرف کردن ی چیشون شده یکیشون بینهایت چاق یکی عصبی یکی لک صورت منم دوتا بچه دارم دیگه نمیخام بچه بیارم میخام ی روش مطمئن و بدون ضرر پیدا کنم