2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصدلازم حتی بچه سوم چهارم پنجم ششم🤐🤐🤐🤐

😨😨😨😨

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
اره خیلی لازمه بعدن ک بزرگ شد و شما پیر شدین ب دردتون میخوره! بنظر من ادم باید سه چهارتا بچه داشته ب ...

تو رو خدا اين چه حرفيه آخه؟؟!! براي اينكه بهتون خدمت كنن بچه بياريد؟؟ خب همون خرجي كه براي بچه ميكنيدو جمع كنيد بير شديد پرستار بگيريد 

تو رو خدا اين چه حرفيه آخه؟؟!! براي اينكه بهتون خدمت كنن بچه بياريد؟؟ خب همون خرجي كه براي بچه ميكني ...

بچه خوبه چرا امروزیا از بچه میترسن..خودمون خواهر و برادر داریم چقد ب دردمون میخوره تنها نمیمونیم بفکر بچه هامونم باید باشیم دیگع! بچه اگ بچه خوبی باشه نگه داریشم آسونه..

من ک ب یدونه قانع نمیشم عروسی کنم فوق فوقش ۳ یا ۴ تا میارم

آذر ماهیا عشقن❤

بستگی به شرایط مالی و روحی خودتون داره بنظرم اگه ادم نتونه ارامش ارایش،و رفاه و اینده بچه رو تامین کنه و بچه بیاره ظلم میکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بچه خوبه چرا امروزیا از بچه میترسن..خودمون خواهر و برادر داریم چقد ب دردمون میخوره تنها نمیمونیم بفک ...

بستگي به سبك زندكي داره ، الان همه از هم دورن ، خواهر برادرا سال به سال همو نميبينن واقعا به درد هم خوردني وجود نداره، اگر توي بعضيا هم باشه نسل آينده قطعا اين مدلي زندگي نميكنه ، اگر كسي واقعا دوست داره بچه زياد داشته باشه و شرايطش رو هم  داره بله خوبه، ولي اگه نه به خاطر تنها نبودن بچه و پيري خودش اشتباهه موجودي رو بياره به اين دنيا به خاطر ديگران