یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسرتون دست خودش نیست. نیاز داره پیش یه پزشک و روانشناس بره ، بعد از مدتی کاملا نرمال میشه. سعی کن از ایام محرم استفاده کنی و بعضی شبا با هم برید هیات برای خودسازی و پاکی روح
تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
الان بگم چند سالگی همه میریزن سرم پس بهتره نگم اره یه دختر دارم پسرمم توراهه
وای پسرت ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت باید دخترتو از الان آماده کنی جلوش سعی کن زیاد به پسرت شیر نده چون حالا حالاها از یادش نمیره که اونم شیر میخورد سعی کن به دخترت خیلی بیشتر از پسرت توجه کنی و اگه کمکم داری که چه بهتر چون برات سخت میشه ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی
هی میگم که من براش کم نمیذارم که😭😭 بخدا دارم گریه میکنمم به کی میتونم بگم غیر اینجا
عزیزم گرم بودن مهم نیست که ،شاید از ی کاری خوشش بیاد و واسش انجام نمیدی
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است