2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

76 بازدید | 11 پست

شب خوش من بعد هشت سال خیر سرم اومدم برای بارداری اقدام کنم دو دفعه هم بیشتر پیش نیومد که یکیش ظهر بود یکیشم شب که من غسل داشتم شوهرمم عجله داشت بره جایی حالا داستان از این قراره ک دیشب تو گوگل سرچ زدم ک زمان مناسب برا اقدام ک اومد هر کی روز اقدام کنه بچش لوچ میشه حدیث پیامبر بود یا اگه با غسل قبلی بچش دیوانه میشه یا داشتن عجله تو حالات بچه تاثیر میذاره از ترسم با شوهرم صحبت کردم ک تا موعد پری کاری نکنیم ک ببینم پریودم یا حامله ؟؟چیکار کنم خیلی نگرانم

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
سلام اگه نگرانی قرص اورژانسی بخور پریود شی تا دفعه بعد با خیال راحت اقدام کنی

قرص اورژانسی نهایت هفتاد و سه ساعت من تازه دیشب فهمیدم تقریبا بعد سه چهار روز از قضیه گذشته بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اورژانسی نهایت هفتاد و سه ساعت من تازه دیشب فهمیدم تقریبا بعد سه چهار روز از قضیه گذشته بود  ...

آها فک کردم برا دیشب بوده ،ان شالله خیر بشه عزیزم نگران نباش حالا فکر نکن ،تازه بعد هشت سال فورا فک نکنم بگیره مگه خیلی قوی باشید 😊

آها فک کردم برا دیشب بوده ،ان شالله خیر بشه عزیزم نگران نباش حالا فکر نکن ،تازه بعد هشت سال فورا فک ...

خدا نکنه بگیره واقعا پکر شدم