2777
2789
عنوان

دوست جونایی که عاشق نویسندگی هستن اما هنوز کتابی ننوشتن....

| مشاهده متن کامل بحث + 4065 بازدید | 52 پست
منم دوست دارم خیلی.. بچه که بودم خیلی داستان کودکان مینوشتم و 17 سالم که بود یه رمان نوشتم .... بعد دیگه ننوشتم تا 1 سال پیش که شروع کردم فیلم نامه بنویسم که کلییییییییییییییییییی توش گیر کردم و کلا جادو شده و پیش نمیره....

نمیدونم چه کنم... دوسش دارم
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن اسم نویسندگی میاد قلبم تالاب تولوب میکوبه ... عاشق نویسندگیم ولی قبل از هر چیزی بهتون بگم مطالعاتتونو بالا ببرین با دکلمه شروع به تمرین کنین ... خلاصه تجربه دارم خوشحال میشم کمکتون کنم 

پرستویی‌ که مقصد را درکوچ می بیند ، از ویرانی لانه اش نمی هراسد ...
میشه راهنماییم کنی،، چ کتابی بخونم،، چ دکلمه ای

کتابای پگاه : نویسنده ی مجازی ... به جرئت میتونم بگم فوق العادست نه عاشقانه های فراوان و دل زد نه غم بیش از حد ، یه زندگی اجتمایی با آدم های کاملا معمولی (شخصیت) ، تو بخش بخش pdf هاش نکته و دیالوگ ماندگار و کار آمد هست ، من بعد از رمان های پگاه دیگه هیچ رمانی به دلم ننشست ، اسطوره ، مومیایی ، تب و بن بست ۱۷ رو حتما بخون ، شاید اولش نفهمی چیشد اما کم کم از ابهامات خارج میشه و بُعد کلی رو میگیره ...  رمان هاش فقط داستان الکی و صرفا جهت سرگرمی نیست کلی محتوا داره ، روانشناسی ، علم به جامعه ، خودشناسی و....

منظورم از با دکلمه شروع کنین یعنی به دفتر بردار داخلش متن و دیالوگای خودتو بنویس من تجربشو داشتم تا قلم به دست بگیری و با کلمات بازی کنی اثرای خاصی درست میشه ، وقتی خواستی رمان یا کتاب های دیگه بنویسی این دکلمه ها و متنای خودنویست خیلی می‌تونه کمکت کنه خییییییلیییی

اگه توانایی خرید کتابم دارین غیر از رمان های pdf و مجازی پگاه ، رمان یک کل منسجم رو هم پیشنهاد میدم و خودت باش دختر اینا هم کمک شایانی میکنن به شرط اینکه فقط برای خوندن نگرفته باشی برای یاد گرفتن و وارد شدن به حیطه ی نویسندگی ...