2777
2789

مامانم تاحالا چندبار منو خاهرامو ازخونه بیرون کرده و میگه دیگه اینجا نیایین.

یه سری سه هفته نرفتم ولی دیدم نه بهم زنگ میزنه نه چیزی.رفتم خونشون.تازه گفتم من پیش بابام میام.

چندبارهمین جور شدم.ولی این سری گفتم دیگه نرم

حتی اگه شده یه سال.

آخه چرا خدا به مادرحق داده بداخلاق باشه ولی به بچه نه؟؟؟؟؟

هرسری هم که برگشتم ازترس خدا بوده گفتم بالاخره مادره.ولی دیگه خسته شدم آخه بی احترامی چقدر دیگه😢😢😢😢

هربار میرم یه من میرم هزارو یه من برمیگردم.

به نظرتون چه کارکنم.

باورتون نمیشه اگه ده سالم نرم عین خیالش نیس.

آخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا میگه نیاین؟بچه هاتون اذیت میکنن؟

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 

خوب نرو عزیزم انقد نرو تا خودش بیاد سراغت ...انشالله همیشه تنش سلامت و روزگارش خوش باشه   ولی نگران نباش زمین گرده  آدما بالاخره یه جایی کارشون گیر میکنه و روسیاهی میمونه برای خودشون 

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...

فعلا که شده و شما دارید اعتراض میکنید 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋