2777
2789
عنوان

۸ روز به پری لکه بینی بیاید

190 بازدید | 28 پست

سلام ۸ روز مونده به پریودم از دیشب حس پریود دارم ترشحاتم زیاده امروز گلاب به روتون توی ترشحاتم لکه دیدم اما خیییییلی کم رنگ و کم حجم سینه هامم تیر میکشه 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
باردار نیستین؟

نمیدونم یعنی کسی بوده این علائم باردار باشه؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که بارداری عزیزم استراحت کن مواظب خودت باش تا روز موعدت صبر کن بعد بیبی چک بزن

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
صبر کن  لکه بینی زیاد طول کشیده؟

نه عزیزم از یکساعت پیش یه لکه اومد دیگه تموم 

انشاالله که بارداری عزیزم استراحت کن مواظب خودت باش تا روز موعدت صبر کن بعد بیبی چک بزن

چشم عزیزم فقط سوالم اینه که من ماه پیش ده روز عقب انداختم چراشو نمیدونم حالا باید ۲۲ام منتظر باشم که ماه پیش شدم یا مثه ماه های قبل ۱۳ یا ۱۴ ام؟

چشم عزیزم فقط سوالم اینه که من ماه پیش ده روز عقب انداختم چراشو نمیدونم حالا باید ۲۲ام منتظر باشم که ...

موعد عادی منتظر باش،منم دقیقا مقل شما ماه اول عقب انداختم ماه دوم باردار شدم، 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
شتید لانه گزینیه حالا صبر کن این چندروز رو اصلا بی بی چک نزن چون نشون نمیده

سوالم رو توی پست قبلی هم نوشتم میگم عزیزم من ماه قبل ۲۲ ام پری شدم ولی باید ۱۳ام میشدم حالا ۱۳ منتظرش باید میبودم یا همون ۲۲ام؟

موعد عادی منتظر باش،منم دقیقا مقل شما ماه اول عقب انداختم ماه دوم باردار شدم، 

خب اگه اینطوریه که اینا نشونه پریودن چون ماه قبل ۱۰ روز عقب انداختم وگرنه ماه پیشش ۱۳ یا ۱۴ بود که پری شدم پس الانم دارم مریود میشم چون زیر دلم درد میکنه سینه هامم تیر میکشن 

شتید لانه گزینیه حالا صبر کن این چندروز رو اصلا بی بی چک نزن چون نشون نمیده

راست میگه اصلا بیبی چک نزن و باخیال راحت استراحت کن انشالله چند روز بعد موعدت بیبی بزن

عزیزم دوره هات چند روزه س؟ صبر کن بذار تعداد روزش کامل شه 😊

۳۰ روزه ست میشه توی این روزا اگه آدم معنقدی هستی برام دعا کنی زودتر مامان بشم و خدا بهم یه بچه سالم بده؟😔🙏

۳۰ روزه ست میشه توی این روزا اگه آدم معنقدی هستی برام دعا کنی زودتر مامان بشم و خدا بهم یه بچه سالم ...

حتما عزیزم به حق جدم همه حاجت دلشونو بگیرن

خودمم ۵ساله منتظرم دیروز ۹روز از امپول ازادسازیم میگذرشت بی بی چک زدم خط انداخت ولی بعده ۱۰ دقیقه. همه ش حالت پریودی دارم اما از امام حسین خواستم این ماه رومو زمین نندازه

توام بخواه 

ایشالا بارداریم جفتمون 😍😍