2777
2789
عنوان

۸ روز به پری لکه بینی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 28 پست
حتما عزیزم به حق جدم همه حاجت دلشونو بگیرن خودمم ۵ساله منتظرم دیروز ۹روز از امپول ازادسازیم میگذرشت ...

ای جانم مبارکت باشه بعداز ده دقیقه هم معتبره😍😍😍 الهی که این ماه جفتمون دلمون شاد بشه و البته همه ی منتظرا🙏🤲

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
حتما عزیزم به حق جدم همه حاجت دلشونو بگیرن خودمم ۵ساله منتظرم دیروز ۹روز از امپول ازادسازیم میگذرشت ...

میشه عکس بی بی چکت رو بذاری؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اثر امپوله یا واقعا حامله م 😫😫

نه بخدا حامله ای 👏👏👏👏👏 ای جانم مبارکت باشه اثر آمپول هیچوقت اینجوری نیست منم امپول زدم‌پس چرا همچین چیزی ندیدم تو الان احتمال زیاد هفته چهار یا پنجی😍😍😍

نه بخدا حامله ای 👏👏👏👏👏 ای جانم مبارکت باشه اثر آمپول هیچوقت اینجوری نیست منم امپول زدم‌پس چرا ه ...

از موعدم نگذشته فدات شم

خدا از دلت بشنوه . والا درد پریودی و ترشح منو کشت. صبر میکنم شنبه دوباره تست میزنم 

ایشالا هردوتامون نتیجه مثبت بگیریم

نه بخدا حامله ای 👏👏👏👏👏 ای جانم مبارکت باشه اثر آمپول هیچوقت اینجوری نیست منم امپول زدم‌پس چرا ه ...

منم 7 روز ب پریدی دارم . تمام دلم و پاهام درد میکنه . انگار یخ کرده بدنم. از دیروز ترشحات زرد ک توش خون بود دیدم 

فقط دو لکه قهوه ای دیدم . خیلی درد پریدی دارم 

ولی امیدی ندارم ب بارداری   

فک کنم کیست دارم 

برا منم دعا کن گلم خیلی انتظارم طولانی شده خسته م    

وای خدایا ۱۱ سال اخه؟؟؟؟؟ 

چطور تحمل میکنی عزیزم؟ الهی خدا به حق این ماه عزیز هرچه زودتر دامنتو سبز کنه 

برات صلوات فرستادم عزیزم 

مشکلتون چیه ؟

وای خدایا ۱۱ سال اخه؟؟؟؟؟  چطور تحمل میکنی عزیزم؟ الهی خدا به حق این ماه عزیز هرچه زودتر دامنت ...

عزیزم تحملی برام نمونده . خودم و شوهرم شدیم دوتا مرده متحرک که دیگه حوصله خودمونم نداریم  

الهی خدا از زبونت بشنوه برام 

مرسی عزیزدلم بخاطر صلواتت.انشالله حاجتمو بگیرم به لطف شما دعای دوستانم

توی تاپیکام هست مشکلاتم

شوهرم ضعیفه 

عزیزم تحملی برام نمونده . خودم و شوهرم شدیم دوتا مرده متحرک که دیگه حوصله خودمونم نداریم   &nbs ...

حتما حاجت روا میشی

منم شوهرم ضعیفه عمل کرد دارو میتوره. خودمم تنبلی تخمدان دارم کمی. اگه این ماه نتیجه نگیرم باید برم ای یو ای

شما چرا میکرو یا ای وی اف نمیکنی؟

حتما حاجت روا میشی منم شوهرم ضعیفه عمل کرد دارو میتوره. خودمم تنبلی تخمدان دارم کمی. اگه این ماه نت ...

انشالله حاجتت رو بگیری گلم

تاپیکام هست گلم

من همه راهها رو رفتم . سه بارم ای وی اف کردم گلم

انشالله حاجتت رو بگیری گلم تاپیکام هست گلم من همه راهها رو رفتم . سه بارم ای وی اف کردم گلم

خوندم گلم سقط مکرر هستی 

فدای دلت بشم خیلی تحمل داری بخدا

خواهر خیلی ها از امام رضا حاجت گرفتن نذر کن باردار شدی حتما بری پابوسش

منم برات دعا میکنم حتما

خوندم گلم سقط مکرر هستی  فدای دلت بشم خیلی تحمل داری بخدا خواهر خیلی ها از امام رضا حاجت گرفت ...

قربون معرفتت . منم دعات میکنم گلم. من طبیعی باردار نمیشم یکی دو بار شدم تو این 10 سال ک سقط شد . ای وی افم کردم باز سقط شد 

انشالله خدا از زبونت بشنوه