2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 43 پست
نه دیگه بیخیال شدم الان بی بی چک زدم منفی بود سه وچهار روز اززموعود مونده

سلام چی شدگلم؟؟

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی داشتم،گلوکوفاژ و دوفاستون،دگزامتازون مصرف کردم،ماهی ک برای بارداری اقدام کردم هرروز عسل و سیاهدانه میخوردم و شکم و تخمدانامو با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم،اصلا هم سردی نخوردم ۶ماه فقط گرنی،بعد با کلومیفن بدون آمپول خداروشکر باردار شدم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
منم تنبلی داشتم،گلوکوفاژ و دوفاستون،دگزامتازون مصرف کردم،ماهی ک برای بارداری اقدام کردم هرروز عسل و ...

مبارک باشه عزیزم من گلوکوفاژ ودگزامتازون مصرف کرم هیچ نتیجه ای نگرفتم تو پریود تم سیاه دونه و عسل خوردی میشه برنامه غذایی تو بهم بگی ممنونم

منم تنبلی داشتم،گلوکوفاژ و دوفاستون،دگزامتازون مصرف کردم،ماهی ک برای بارداری اقدام کردم هرروز عسل و ...

یعنی 6ماه این داروهافقط خوردین؟گرمی دیگه چیا؟؟منم میخورم اینا

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 
مبارک باشه عزیزم من گلوکوفاژ ودگزامتازون مصرف کرم هیچ نتیجه ای نگرفتم تو پریود تم سیاه دونه و عسل خو ...

دگزاواسه چیه من تاحالاواسم ننوشته.من لتروزل خوردم

مبارک باشه عزیزم من گلوکوفاژ ودگزامتازون مصرف کرم هیچ نتیجه ای نگرفتم تو پریود تم سیاه دونه و عسل خو ...

مرسی،باید قرص تحریک تخمک گذاری مصرف کنی انشالا نتیجه میگیری،استرس خیلی بده،من مامانم بهم گفت خودتو ب بیخیالی بزن و بهش فکرنکن همون کار کردم و شد،نه توی پریودی نمیخوردم،بعد پاکی میخوردم،هرروز ناشتا ی قاشق مرباخوری عسل و ۲۰ دونه سیاهدانه میخوردم،هرروزم شکمم با روغن ماساژ میدادم،سعی کن رحمتو گرم نگه داری،۶ماه دوغ و ماست،خیار و گوجه و...چیزای سرد نخوردم،مصرف برنجمم خیلی کم کردم،وزنمم پایین اوردم،فقط تا میتونی گرنی بخور،چایی دارچین میخوردم،

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
یعنی 6ماه این داروهافقط خوردین؟گرمی دیگه چیا؟؟منم میخورم اینا

اره فقط اینارو خوردم،ماه آخرم قرص تحریک تخمک گذاری خوردم کلومیفن،یک شب درمیان هم بعد از پاک شدن پری اقدام میکردم تا ۲شب قبل پری بعدی😄خوراکیای گرم بخور،عسل ،دارچین....،سردی نخور،دوغ،ماست،خیار ،گوجه،...رحمتو گرم نگه دار 

مبارک باشه عزیزم ان شاالله بسلامت بغل بگیریش😘❤

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤