2777
2789

سلام دوستای گلم من میخوام پسر سه سالم و بفرستم مهد کودک میشه لطفا تجربیات و اطلاعاتتان رو در اختیارم بذارید؟ مثلا هزینه چقدر میدید و چه فعالیت هایی با بچه دارن مهد قرآنی چه جوریه؟یا مهد دو زبانه چه چوریه و اینا ؛❤

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"

روابط اجتماعیش بسیار عالی شده به خودشم هم که خیلی خوشمیگذره وهد قرانی رو من نمیپسندم با عرض معذرت دوست داشتم فقط ازاد باشه هر جور دوست داره از بچگیش لذت ببره ولی زبان رو بهشون یاد میدادن الان پسرم حدود ۵۰ کلمه ی انگلیسی بلده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالت جواب واحدی نداره چون هزینه و آموزش ها هر جا فرق داره شهر به شهر متفاوت منطقه ای همین طور

میدونم عزیزم میخواستم حداقل و حداکثر هزینه ها رو بدونم

روابط اجتماعیش بسیار عالی شده به خودشم هم که خیلی خوشمیگذره وهد قرانی رو من نمیپسندم با عرض معذرت دو ...

چقدر عالی عزیزم منم دقیقا همینا برام مهمه مخصوصا روابط اجتماعیش؛چندسالشه و چند ساله مهد میره؟و هر ماه چه هزینه ایی میدید؟

چقدر عالی عزیزم منم دقیقا همینا برام مهمه مخصوصا روابط اجتماعیش؛چندسالشه و چند ساله مهد میره؟و هر ما ...

پسر من متولد ۹۳ تقریبا ۹ ماه رفت مهد که از اول مهر دیگه میره پیش دبستانی هزینه هم من با تغذیه ۲۴۰ میدم 

من تهرانم پسرم ۳.۵ سالس تهران مهد بره بیاد ماهی نزدیک ۱ تومن میشه....گذاشتم ۴ سالش پر شه بعد چندماهی بره...فعلا کلاسای تک تک میبرمش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پسر من متولد ۹۳ تقریبا ۹ ماه رفت مهد که از اول مهر دیگه میره پیش دبستانی هزینه هم من با تغذیه ۲۴۰ می ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😘

ولی با همه ی این تفاسیر. و هزینه ها بنظرم خیلی خوبه که حتما ببریدش چون بچها از کنار هم بودن واقعا لذت میبرن مهد دو زبانه هم خیلی خوبه چون بلد بودن یه زبون دیگه لازمه ی زندگی الان هست 

من تهرانم پسرم ۳.۵ سالس تهران مهد بره بیاد ماهی نزدیک ۱ تومن میشه....گذاشتم ۴ سالش پر شه بعد چندماهی ...

مرسی عزیزم یکی از دوستای شوهرمم بچه شونو مهد میفرستم ماهی یه تومن هزینه شه ؛کاری که شما میکنی به نظرم به صرفه تره

ولی با همه ی این تفاسیر. و هزینه ها بنظرم خیلی خوبه که حتما ببریدش چون بچها از کنار هم بودن واقعا لذ ...

حتما عزیزم دنبال یه مهد قیمت مناسب میگردم ببرمش

مرسی عزیزم یکی از دوستای شوهرمم بچه شونو مهد میفرستم ماهی یه تومن هزینه شه ؛کاری که شما میکنی به نظر ...

سرای محله میبرمش ماهی ۳۰۰ میشه..کلاس خلاقیت میره کلاس ورزش مادر کودک میریم خانه بازی ساعتی هم میره... بعد هر کدوم از کلاساشم  ی ی ساعتی تو پارک میاد بازی میکنه..البته ی  دوست داره ده روز از خودش بزرگتر دیگه خیلی با اونا دوست شدیم باهم میریم میاییم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.