2821
2789
عنوان

احساس میکنم چیزی تو گلوم گیره

240 بازدید | 19 پست

چند ماهه شوهرم احساس میکنه چیزی توی گلوش گیره گاهی وقتا گوشش شدید درد میگیره و سرش و بدنش ضعف داره و سرگیجه و حالت تهدع هم‌گاهی وقتا داره کسی میدونه چرااا

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙

اشتهاشم کم شده و دهنش بو میده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید بدنش عفونت داره یا واقعا چیزی تو گلوش گیر کرده 

ن خب دکتر فته سونو انجام داد عکس از گلوش گرفته چیزی نبود ولی این علایم اذیتش میکنه

نه

اهان گفتم اگر اونجوری هست ممکنه اصطلاحا تُل باشه

که با فوت بعضیا درمیارن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
حتما بريد دكتر  اينجا كسي كمكي از دستش بر نمياد حتما حتما بريد دكتر ايشالا چيز خطرناكي نيس

رفته ولی  خب گفتم شاید کسی تجربه کرده اینجا از نگرانی در بیام.. میدونین باید چه تخصصی بریم

رفته ولی  خب گفتم شاید کسی تجربه کرده اینجا از نگرانی در بیام.. میدونین باید چه تخصصی بریم

متخصص گوش و حلق و بيني ب نظرم گزينه خوبيه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
باید حتما بره پیش دکتر متخصص 

چ تخصصی اخه. گوش و حلق و بینی رفت ک چیزی سر در نیورد. عکس و سونو و ازمایش انجام داد هیچی توش مشخص نبود همه چیش خوبه فقط ی کم غلظت خونش بالاس 

چجوری؟؟

فوت میکنن تو بینی و از دهان در میاد مثلا یک نخود یا یک تیکه  ریز استخوان مرغ یا تخمه هرچیزی ممکنه باشه