2777
2789

هرچی بهش میگم به مامانت اینا بگو میگه فعلا نمیخوام بگم.با اینکه خیلی خوشحاله و به کل دوستا و همکارش گفته و واسه اسم بچه کلی ذوق داره اما نمیدونم چرا به خانواده خودش نمیگه میترسم بعدا مامانش اینا از چشم من ببینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگواگه نگی خودم میگم به مامانت

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

بهتر ک نمیگه

شوهر من اصرار. داشت بگه ب زور تا سه ماه صبر کرد وقتیم گفت با واکنش سرد. و. خنک مادرش و. خواهرش مواجه شد. خودش پشیمون. شد. 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
کار درست میکنه ب هکسرت اعتماد کن شوهرت بهتر ازشما خانوادشو میشناسه

آخه میترسم بعدا دلخوری پیش بیاد.رفته به همه عالم و آدم گفته فقط به خانواده خودش نمیگه 

حالا شوهر من تا خودمون فهمیدیم به مامانش گفت، تازه میگفت مامانم دهنش قرصه به هیچکس نمیگه ولی من مطمئنم مامانش به خواهر شوهرام گفته بود. خلاصه که من اصلا خوشم نیومد از این کار شوهرم.

در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
بهتر ک نمیگه شوهر من اصرار. داشت بگه ب زور تا سه ماه صبر کرد وقتیم گفت با واکنش سرد. و. خنک مادرش و ...

عه پ همشون همینن😐بمن گف ببین عرضه داری نگهش داری بعد ذوق کن😐

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
عه پ همشون همینن😐بمن گف ببین عرضه داری نگهش داری بعد ذوق کن😐

وا😳😳😳😳😳😳ب من گفت بیشتر. مراقب خودتباش تبریک نگفت خواهرشم فقط دلواپس جنسیته بدبخت 

مادرشوهرمم اولی ک فهمید. دختره بلند. گفت برین خداروشکر کنین ک خدابهتون داده😳😳😳😳😳😳😳😳دیوونه هستن و حسود

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
آخه میترسم بعدا دلخوری پیش بیاد.رفته به همه عالم و آدم گفته فقط به خانواده خودش نمیگه 

پیش بیاد شمام انقدر عجله نکن بزار جا بچت سفت شه بعد هرکی هم گفت بگو همسرم گفتن صبر کنیم!بگو خواستیم مطمئن شیم کوچولو سالمه اتفاقا کار خوبیه من تازه الان گفتم ب بقیع 

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…