2777
2789
عنوان

بی خوابی شبانه...

193 بازدید | 34 پست

سلام خانما خوبین

من شبا اصلا نمیتونم بخوابم یه مدت طولانیه که این مشکل رو دارم فکر و خیال همش تو سرم میاد و معمولا تا صبح بیدارم

ینی شب و روزام کاملا برعکس شده و این باعث شده زندگیم مختل بشه و اعتماد به نفسم کم بشه

با اینکه دختر درس خون و موفقی هستم احساس میکنم این موضوع داره منو ذره ذره پایین میکشه

کسی راهکاری اساسی برای این موضوع داره؟

مثلا درمان گیاهی یا روش درمان خانگی؟

داری از کسایی که نصف شب از بی خوابی تو نی نی سایتن، راهکار برا بیخوابی میپرسی؟؟؟؟😒

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔

امشب منم خوابم نمیبره..انقدر نخوابیدم که الان گشنم شده...🥞🥯🥨🥖🥐🍞🌰🍖🍗🥩🥩🥓🍔🍟🥙🌯🌮🥪🌭🍕🍕🥘🍲🥣🥣🍿🍿🍳

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری از کسایی که نصف شب از بی خوابی تو نی نی سایتن، راهکار برا بیخوابی میپرسی؟؟؟؟😒

😂😂😂😂گل گفتی

اگه زندگی بهت یه ضربه زد یه لبخند😊بهش بزن بگو جوجه تمام زورت همین بود؟!!!!😝😝😝😝
تاپیک من خار داره🙄🙄ج منم بدید 

چی بوده تاپیکت..هدیه؟؟

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭