2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هرکسی تو فامیل حامله میشه نره سونو بهتره  من تو خواب میفهمم بچش چیه ،،جدیدا هرچی خواب بچه های مردمو دیدم جنسیتش درست بوده ،،غیر خودم 

هردوبارداریم خواب دیدم بچم پسره برعکس شد،خداروشکر

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
خواب💩دیدم.پول بهم رسید

عاره منم شنیدم خواب مدفوع خیلی خوبه 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
خودم خواب دیدم دندون بالاییم افتاده یکی از آشناهامون فوت شد

همیشه خواب دندون افتاده میبینی براکسی تعریف نکن و زود صدقه بده

من روياى صادقه زيااااد ميبينم،نه اينكه خوابم تعبير بشه هااا  عين آينده رو ميبينم...

جديدا هم وقتى خوابم روحم ميره يه جاى ديگه تو همون لحظه(مثلا چند روز پيش مهمون بوديم من طبقه بالا خواب بودم،داشتم ميديدم كه مامان و بابام حرف ميزنن و مامان به بابام ميگه پاشو برو بيدارش كن ده ثانيه بعد بابام اومد و بيدارم كرد😐از مامانم پرسيدم تو به بابا گفتى گفت آره)

كم كم دارم ميترسم،يكى هم قبلا بهم گفته بود مديوم هستم! الان موندم بى خيال اين ويژگى بشم يا روش كار كنم

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
خواب دیدم دختر خالم حاملس بچشم پسره فرداش مامانم زنگ زد گفت حاملس بعدشم بچش پسر شد

یبارم خواب دیدم خالم حاملس بچش دختره ی نشونه هم رو پاش داره دقیقا همین اتفاق افتاد

شوهرم خواب دید بچه داریم و پسره

چندروز بعدش فهمیدم باردارم و واقعا هم پسر بود.

سر دومی هم بازم قبل از اینکه بفهمم باردارم زنداداشم خواب دید یه بچه بغلشه که من میرم با جیغ و دعوا بچه رو ازش میگیرم میگم بچمو بده.. زنداداشم میگه تو خودت بچه داری این واسه منه

منم میگفتم نه مگه تو ندیدی من باردارم این بچه منه

دوباره چندروز بعدش فهمیدم باردارم😐😐😐

🖤