2777
2789

سلام دوستان من لوزم سوراخه چند سالی هست هرچی غذا هم میخورم میره توش....چیکار کنم به نظرتون؟؟؟کسی هست اینجوری باشه؟اینو هم بگم وقتی با نور گلومو ببینی یه سوراخه و توش مواد سفید هست😩😩

اگه زندگی بهت یه ضربه زد یه لبخند😊بهش بزن بگو جوجه تمام زورت همین بود؟!!!!😝😝😝😝

سنگ لوزه داری

برو متخصص گوش و حلق بینی معاینه ات کنه

فک کنم با لیزر هم بتونی درسش کنی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت داره عزیزم دد حالت عادی لوزه مجرا داره ولی اینکه خیلی بازه و سفیدک داره ینی عفونت کرده

حالا چیکار کنم؟

سنگ لوزه داری. منم داشتم اینقدر با ته زبونم میزدم به اون سفیدا تا کنده می‌شد. تازه اون سفیده رو بکنی ...

جراحی😟تو جراحی کردی؟

دقیقا وخیلی بدبو

اره باعث میشه دهن بو بده دیگه دیوونه شدم ...الان دیگه دهنت بو نمیده؟

چقد طول کشید؟؟دردم داشت؟استرس گرفتم

عملش ساده بود. من یه ده روزی اذیت داشتم. حساب کن گلو درد چه طوری هست. ولی من ژلوفن میخوردم التهابش رو کم میکرد. من بیشتر فکم درد گرفت چون فکم از اینهاست که تق تق میکنه و بازش کرده بودن درد گرفته بود. ولی دیگه راحت شدم از اون بوی بد و سنگ های لعنتی 

عملش ساده بود. من یه ده روزی اذیت داشتم. حساب کن گلو درد چه طوری هست. ولی من ژلوفن میخوردم التهابش ر ...

خوش به حالت الان دیگه دهنت بو نمیده ?