2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن بابای شوهرمه چنتا شماره تا حالا عوض کرده  گذاشتم فضول خانم ۱  فضول خانم ۲  .... ...

زنعموی من اسم زن باباشو سیو کرده بود زنه عنتر علی/:

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

من اصلاسیو نکردم.جالبه گوشیم تو خونه اش جا موند دیگه بهم ندادن گفتن اینجا نیست چند ماه بعد با خط خودم به شوهرم زنگ زد خیلی وقیحانه گفت گوشی خریدم اینم خطمه.شوهرمم گفت این که خط زن منه .گفت نه اونو سوزوندیم دوباره گرفتیم😒😒خط رو برادرشوهرم برام گرفته بود.الان میرم خونه اش چهار چشمی وسایلمو میپام که چیزی جا نذارم

من سیو نکردم شمارشو ولی نامزدم اسم مامان منم سیو کرده مادرزنم😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

عشق دلم 🥰

پاچه خوارم خودتونین

خالی بندم همچنین😡

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
زنعموی من اسم زن باباشو سیو کرده بود زنه عنتر علی/:

😂😂😂😂

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.