2777
2789
عنوان

درد دندان درآوردن کودک

2346 بازدید | 11 پست

خانما لطفا اگر کسی راهکاری برای کاهش درد دندان درآوردن کودک داره اراءه بده دخترم موقع دندون درآوردن وحشتناک درد داره و گریه میکنه  ناراحتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر پسر من یه پماد خارجی داد براش گاهی میزدم

بعدشم میگفت خیلی اذیت بود استامینوفن بده

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

دندون گیر هایی هست که توش مایعات داره بذارش فریزر یخ بزنه بده دستش دردش اروم.میشه هویج رو هم عمودی برش بزن بزارش فریزر بده دستش اگرم جواب نداد بی حس کننده لثه از داروخانه بگیر بزن به لثه هاش اروم میشه

دندون گیر رو بزار فریزر خنک که شده بده دستش  یا یا مسواک انگشتی لثه هاش رو ماساژ بده

اصلا اجازه نمیده دست به لثش بزنم حساس میشه حتی خودش هم چیزی به لثه نمیکشه فقط جیغ و گریه غذام که هیچی 

ممنونم گلم ولی خیلی اذیت هستند دختر تو خواب سرش محکم میزنه تو سینه ام از درد

طفلی ها امروز گفتم خدایا چی میشد با دندون به دنیا میومدن اینقدر درد نکشن هرچی تلاش میکنم تپل بشه دوباره یه دندون میخاد دربیاره آب میشه